Mi volt a legdurvább amit tett veled bármelyik családtagod?
Apám szájonvagott. Igaz, jogos volt, mert feleseltem anyámmal, és többszöri felszólításra sem hagytam abba. De a szám kissé kirepedt. Kamasz voltam. (és megjegyzem, nem lettem lelki sérült, és imádom apámat).
Ennél durvábbat halistennek nem tett velem egyik családtagom sem.
Engem unokatesom megtaposott tűsarkú csizmában
De én kértem tőle
Seprűnyéllel fejbe verés, fojtogatás, kővel dobálás, égő kályhára lökés, télen kizárás, evés megtiltása, a kismacskám földhöz verése a betonra (frepedt a hasa és kijöttek a belei, a kis feje kilapult, de még estig nyávogott),kutyám baltával való agyon verése, anyukám előttem verése, napokig tartó, napi többszörös verés nekem, anyámnak és a testvéremnek is, amiért 10 évesen nyugtatózni kezdtem magam. "Apám" csinálta ezeket.
Pofozás, hajtépés, kézre taposás, monokli ütés, csúfolás, mások előtt megszégyenítés, arcon köpés, lopás - ezeket a bátyám csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!