Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább amit...

Mi volt a legdurvább amit tett veled bármelyik családtagod?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Apám meglopott. A fizetését elitta, aztán több ezrest is elkunyerált, hogy #majdvisszaadja. Soha az életbe nem adta vissza. Azóta már nem él, de nem is hiányzik.
2023. máj. 2. 01:08
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Unokatesóm annyira összeugrasztotta apámat meg az anyját, hogy nem állnak szóba egymással több mint egy éve. Nagyon hosszú a háttere.

Anyám öccse magára iratta a szülői házat, de egyik testvérnek se szólt és még az anyjuk is úgy csinált, mintha semmiről nem tudna. Azon felül nagyapám temetésén mindenki úgy nézett ránk, mint egy marék szemétre - utólag kiderült, hogy mindenféle hazugságot terjesztett rólunk. Nagyapám amúgy ha tudatánál volt, biztos nem nyugodtan ment el. Utolsó estéjén (meg úgy az utolsó héten is kb) csak mi látogattuk és akkor is legkisebb unokaöcsémet várta meg hívta (anyám öccsének a fiát). Utóbbival nekem nem volt gondom, első unoka vagyok, de még a szülinapomat se tudták, mindig csak az öccs gyerekei számítottak 🤷‍♀️

2023. máj. 2. 05:53
 13/23 NTBS ***** válasza:
85%
Seprűvel fegyelmezett anyum.
2023. máj. 2. 06:56
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Apám ellopta a perselyemből a pénzem, amíg a nagyinéknál nyaraltam 1 hetet.

Sose kaptam zsebpénzt, csak szülinapokra 1-2000 forintokat.

Nem volt nagy összeg akkoriban se, de akkor is...

Utána már mindig eldugtam a pénzeket - szekrény alá, elástam a kertbe stb.

2023. máj. 2. 07:58
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk nagyapám maximálison túl is visszaélt a gyerekei bizalmával. Közösen volt a szülői ház egy része kiadva egy cégnek, nagyapám a második feleségével lakott ott. Behazudták, hogy a cég csak úgy köt szerződést, hogyha 1 embernek utalhatnak, aki majd szétosztja a többi tulajdonos között a pénzt. Amikor ez megtörtént, akkor kitalálta, hogy ő nem fog a tulajdoni hányadnak megfelő pénzt adni, csak kisebb százalékot, mondván az a pénz arra lesz külön félrerakva, hogyha valami lesz a házzal, akkor abból lesz fizetve.

Aztán persze voltak hónapok, amikor „véletlenül” elfelejtett utalni. Összességben már fejenként sokmillióval tartozott, amikor szóvá lett téve, hogy jó lenne, hogyha fizetne, erre az volt a válasza, hogy itt minden az övé, azt csinál, amit akar, meg egyébként is hálátlanok a gyerekei, és majd mindent a fideszre fog hagyni (pedig gyűlöli a fideszt). Aztán meglepődött, amikor beperelték a pénzért.

Mivel ki nem tudta fizetni (állítólag 600.000 forintja volt félretéve a temetésre, azon kívül 0-s volt a számlája minden hónap végére), ezért anyáék belementek abba, hogy megkapják életükben az örökségüket, cserébe lemondanak a pénzről, a teljes házra haszonélvezetet kap, így a későbbi bérleti díjak mind őt illetik. Ezzel gyakorlatilag megvették a saját apjuktól a saját örökségüket, és még így jártak jobban...

2023. máj. 2. 11:17
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

Ez most van jelenleg:

Van egy öcsém, ketten vagyunk tesók. Mindkettőnknek a szülinapja meg a névnapja is őszre esik. Már évek óta - mióta nem játékot akarok kérni - alig vesznek nekem valamit, jó ideje már nem is kérek, mert úgy se kapom meg, mert drága.

Nagyon durván megy a kivételezés, tavaly is például öcsém 16 000 forintos air pods-ot kapott névnapjára, születésnapjára is és karácsonyra is több százezer forintos értékben kapott, míg nekem kiszúrták a szememet egy 3900 forintos air pods-al. De volt olyan, hogy mindhárom alkalmat letudták 0 forintból.

Most be lett ígérve nekem egy iPhone ballagásra. Erre közölték velem egy hete, hogy mégse lesz iPhone, de még új teló se, mert motorhibás a kocsink és arra kell a pénz. Majd tegnapelőtt mivel állítanak haza? Egy 93 000 forintos cipővel, amit a tesómnak vettek.

2023. máj. 2. 18:12
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
Pici koromtól apai nagyanyám adott mindig kis aprót, amit gyűjögettem. Mikor összejött kb 2 év alatt 10 000(ez 30 éve volt), nyitott nekem valami számlát, ilyen kis bezétkönyv volt hozzá, anyura bízta. Továbbra is minden kis pénzem anyunak adtam, hogy tegye be. Nagyon büszke voltam magamra, hogy nem költöm el, ennyire takarékoskodom, mindig számolgattam mennyi van bent. Egyszer aztán mikor nagyon szerettem volna valamit abból a pénzből, kiderült, hogy egy fillér sincs rajta, rég megszűnt, anyu elköltötte. Életemben ennyire rosszul nem esett semmi. És egy bocsánat helyett ő állt belém, hogy mit vagyok úgy oda, nem volt az sok pénz, majd megadja(soha nem adta). Tudom, hogy veréshez képest ez semmi, de nagyon rosszul éltem meg akkkor. Soha többet nem tudtam bízni benne. Azért is esett ilyen rosszul, mert nem éltünk rosszul. Anyu tele volt ékszerekkel, eredeti Channel parfümökkel, fodrász, szoli, mindig igényes szép nő volt. Neki ez egy havi kényelmi költőpénze volt akkoriban, nekem 5-6 év kemény spórolása.
2023. máj. 2. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szexuális zaklatás...

Kicsi voltam, nem tudtam, hogy ez nem helyes, nem mertem szólni senkinek, de mai napig élnek bennem az emlékek.

2023. máj. 2. 22:39
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
#8 Együtt éltek még?
2023. máj. 3. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
92%

Anyám elérte, hogy úgy érezzem, én a világon senkinek nem kellek, mert a kinézetem és a személyiségem is ocsmány, meg mindent elb.aszok.

Nem is tudtam soha jól kezelni, ha valaki érdeklődést mutatott vagy szerelmes volt belém. Pl ha randira hívtak, azt gondoltam, hogy hálásnak kell lennem, hogy egyáltalán ez eszébe jut a srácnak és akkor mindig én tepertem. Akkor is, ha a srác nagyon nem akart többet találkozni. Minél előbb össze akartam jönni valakivel, mert féltem, hogyha megismer és kiderül, hogy szörnyű ember vagyok, akkor már nem fogok neki kelleni. A szakítástól is féltem, mert úgy gondoltam, hogy utána senki nem lesz ekkora palimadár, hogy velem akarjon lenni akár 5 percig is. A szeretetet nem tudtam befogadni, mert azt gondoltam, nem is ismer az adott ember, mert ha ismerne, nem szeretne. A rosszat persze könnyen be tudtam fogadni, nem egy toxikus kapcsolatom volt. Úgy alapból hibázni is félek, mert mindig leszidott nagyon durván a legapróbb hibákért is. Testképzavarom van, ha jó alakom van akkor is hányok attól milyen kövér vagyok. Ezzel sokszor jött anyám, hogy el fognak hagyni amiért dagadt vagyok.

Még tart a gyógyulás. Addig is megszakítottam vele a kapcsolatot.

2023. máj. 5. 16:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!