Mennyire alap dolgok ezek egy esküvő szervezésnél, ahol idősek is vannak?
Pl. hogy segítség nélkül el tudjon jutni wc-re, legyen légkondi ha nyárra szervezik, legyen megszervezve, hogy 80+ éves emberek hogyan jutnak oda és utána haza.
Ezek csak nekem tűnnek alap dolgoknak? Mert már a harmadik olyan esküvőn leszek, ahol nem figyelnek ilyesmire és engem rettenetesen zavar, hogy ennyire bunkók a házasulandó párok (mi figyeltünk ilyenekre, mikor mi szerveztük).
Azt nem értem, hogy ha ennyire gyűlölöd a házasulandókat meg az egész tervüket, akkor minek mész el? Minek cseszed el a saját idődet (hiszen írtad, hogy rettentő fontos dolgod van akkor), meg miért cseszed el mások hangulatát is a siránkozásoddal?
Maradj otthon a hátsódon, és máris mindenki boldogabb.
#49 Szerintem a te egódon kellene csiszolni.
Heti 2x 3-4 órát töltök vele, én is szoktam vásárolni neki, mert a nehéz dolgokat (mosogatószer, 3kg hús a vasárnapi ebédhez, ásványvíz, liszt, dinnye), nyilván nem hagyjuk, hogy ő cipelje.
#51 Egy normális esküvőt élveznék és várnék.
De őszintén, ha arról fog szólni, hogy nagyimat viszem, majd három óra múlva hozom és a kettő között elmegyünk wc-re (és amúgy intolerancia miatt semmit nem fogok tudni enni egész este, csak amit viszek magamnak, de ez már tényleg részletkérdés), meg inni sem ihatok, szerintem mit kéne élveznem?
53-ra:
HÁT AKKOR NE MENJ!!!
Az menjen egy esküvőre, aki az előre látható körülmények alapján úgy ítéli meg, hogy az neki normális és élvezhető esküvő lesz.
Akkor mi a fenének mész el, ha ennyi bajod van vele, és idézem "Szerintem neked is ez a kedvenc hétvégi programod, főleg, hogy enélkül is van elég feladatom. :)"
Meg mi a fenének megy oda a nagyi? Nem lát, nem hall, nem mozog és nem megy ki sötétben, akkor mi a francért nem marad otthon a seggén, de tényleg? Ha neki ez szenvedés, akkor szerintem a fiatalok is megértik, hogy a mama ezt már nem tudja bevállalni. Vagy ő boldogan vállalja a nehézségeket, csak neked rangon aluli az ilyen jellegű lagzi? Akkor mi a fenének mész el, hogy vágd a pofákat, meg tedd a megjegyzéseket a hátuk mögött? Mondd le még időben, covid, meleg, egyéb betegség, stb. ezer ok van, amit a kutya nem firtat...
Ezt mondjuk. Maradj otthon a nagyiddal.
Majd kérdezd meg, hogy most kell-e venni otp részvényt :D
Akkor talán otthon kellene maradni.
Ha a nagyid meg egy olyan hajjdenagyon hiperszuper imádnivaló valaki, akkor marad otthon a seggén, mert így meg a te estédet cseszi el, normális ember nem akarja egyik szerette estéjét sem elcseszni azzal, hogy őt kell pesztrálja.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy látni akarja, ahogy kimondják az igent, hisz elmondásod szerint már házasok, csak tartanak az itteni rokonoknak egy kis banzájt.
Ez esetben lehetne annyi józan belátás a szupernagyiba, aki mindenkinek csak a terhére lesz, hogy otthon marad a temperált lakásában, ahonnan sötétedés után évek óta nem mozdult ki, ha már egyszer a kötekedő unokája, azaz te, ezt nem látja be.
Bájdövéj, nekem is cöliákiám, kazein,tojás és hisztamin-allergiám van, jó kis IBS-sel keverve, még nem voltam olyan lagziban, ahol ne lett volna mit enni, de majd megmagyarázod ezt is.
Egyél otthon, aztán szevasz, sokáig úgysem fogtok maradni, felnőtt embert meg nem kell etetni 3 óránként.
Arról ők nem tehetnek, hogy ilyen surmó, kötekedő, rosszindulatú rokonuk is van, bár azt fel nem foghatom mi a búbánatért hívtak meg és ha meghívtak tényleg minek mész el?
Maradj a seggeden, a nagyit meg pesztrája az, akinek nem okoz gondot, ha már annyira makacs, hogy csakazértis ott kell lennie, mikor tudja mennyi gond lesz vele. Nem, nem a párnak kellett volna veletek kompatibilis helyszínt kerítenie, mert ez nem rólatok szól, nektek kellene marhára otthon maradni, ahogy anno Győrfy Pál is kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!