Mennyire alap dolgok ezek egy esküvő szervezésnél, ahol idősek is vannak?
Pl. hogy segítség nélkül el tudjon jutni wc-re, legyen légkondi ha nyárra szervezik, legyen megszervezve, hogy 80+ éves emberek hogyan jutnak oda és utána haza.
Ezek csak nekem tűnnek alap dolgoknak? Mert már a harmadik olyan esküvőn leszek, ahol nem figyelnek ilyesmire és engem rettenetesen zavar, hogy ennyire bunkók a házasulandó párok (mi figyeltünk ilyenekre, mikor mi szerveztük).
Miért van az esküvő szó aposztróffal írva?
Fúj de rosszindulatú vagy.
Még egy ütemtervet sem kaptam eddig, hogy azt tudjam mondani, hogy akkor 7-kor kezdünk a szertartással és 8-ig maradsz vagy fél 9-ig, fél 10-re otthon vagy.
Fél 7-kor van a gyülekező, a szertartásra "romantikus kivilágítást szeretnének a tábortűz mellett", így gondolom, hogy a szertartás sötétedés utánra csùszik. De csak tippelek, mert semmi kézzelfoghatót nem mondtak, a beígért programot meg háromszor kértem el, de nem kaptam meg, többször nem akarnám őket ezzel zargatni.
Ütemtervet...? Mi se adtunk ütemtervet. Beleírtuk a meghívóba, hánykor melyik polgármesteri hivatalban lesz a szertartás és szeretettel meghívunk utána az x vendéglőbe a vacsorára.
Slussz.
Nem volt ütemterv.
#45 Ti legalább megadtátok, hogy mikor lesz a szertartás, onnan kb. egy óra a vége.
Mondjuk ha van két-három óra az esketés és az étterem között, akkor azt bele szokták írni. Ha rögtön utána van, akkor nem.
De ők nem biztos, hogy az esketéssel kezdenek. Nem tudjuk, hogyha egy-két órára akarunk menni, akkor mikor kell menni.
11: "A wc meg toi-toi wc lesz, ami egy füves placcon keresztül megközelíthető. Kénytelenek voltunk egy szállást bérelni (csak 4 fős van a közelben- 15 ezer/fő/éjjel), ahova el tud menni wc-re."
Mondjuk én eddig csak épületben szervezett lakodalmon voltam (étterem, szálloda, műv.ház, iskola ebédlője). Egy ilyen helyen természetes, hogy van WC, ezért föl se merültek ilyen kérdések.
Aki a rét közepén akar lakodalmat, annak természetesen meg kell szerveznie, hogy legyen elegendő számú és normális tisztaságú WC.
Kérdező te olyan sötét vagy.
Skype on szájról olvas??? :D
Szerintem csak az igen-t ismétli amikor mesélsz magadról, csak olyan nagy az egód, hogy észre se veszed :(
Ha ezt az időt arra fordítanád, hogy a hétköznapi életben segítenél neki mindenki boldogabb lenne.
Alapkérdésre: szerintem ez nem a házasulandók problémája. Ahány esküvőn (temetésen, keresztelőn, akármin) voltam, mindig az volt, hogy megmondták, mikor, hol, és elkezdtük mi hívogatni azokat, akiknek talán kell segítség. Nem csak öregeket, hanem akinek nincs autója, stb.
Ha nekem most jönne üzenet, hogy holnap megyünk a Velencei-tóra, elkezdenék körbetelefonálni, hogy kihez tudok becsatlakozni autóba - nem hinném, hogy ez a képességem el fog tűnni, ahogy haladok előre korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!