Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire alap dolgok ezek egy...

Mennyire alap dolgok ezek egy esküvő szervezésnél, ahol idősek is vannak?

Figyelt kérdés

Pl. hogy segítség nélkül el tudjon jutni wc-re, legyen légkondi ha nyárra szervezik, legyen megszervezve, hogy 80+ éves emberek hogyan jutnak oda és utána haza.

Ezek csak nekem tűnnek alap dolgoknak? Mert már a harmadik olyan esküvőn leszek, ahol nem figyelnek ilyesmire és engem rettenetesen zavar, hogy ennyire bunkók a házasulandó párok (mi figyeltünk ilyenekre, mikor mi szerveztük).

2022. júl. 20. 07:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hagyd a mamát otthon. Nem hiányzik ez már őneki, hidd el.
2022. júl. 20. 10:11
 32/110 anonim ***** válasza:
87%

Rosszindulatú szemét dög vagy, itt egyedül neked van bajod azzal, hogy nem luxus szállodában meg elegáns étteremben lesz az esküvő. Ha nem tetszik, ne menj el, de ne legyen képed ezt ilyen álságos “jóindulatba” bujtatni. Majd a mama szól, ha neki valami nem megoldható, nem demens, nem szellemi fogyatékos, csak a hallása nem tökéletes már. Mellesleg lehet rendelni taxit emailben és applikáción keresztül is, sőt utóbbiban pl a Főtaxinál mindenféle extra igényt is lehet jelezni, tehát simán szólhat, hogy a kora miatt szeretné, ha valaki segítene neki ki-beszállni stb.

Egyébként az én nagymamám is erősen nagyothall, kész szenvedés vele a hosszas telefonálás, de egy ilyen egyszerű ügyet simán el tud intézni ő is, csak szól, hogy jó hangosan beszéljen a kezelő.

2022. júl. 20. 10:11
 33/110 A kérdező kommentje:

#28 Ezzel a felállással már teljesen elégedett lennék.

Nálunk sajnos se hűtött helyiség, se kisbusz, se térerő nem lesz. (Egy hónap múlva van az esküvő, két kilóméterre onnan tudtam helyet bérelni, ahol van wc, majd oda visszük nagyimat kocsival, ha pisilnie kell).

2022. júl. 20. 10:12
 34/110 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem jár ki sötétedés után, akkor meg van oldva a problema: haza megy az eskuvo után a legkondis lakasaba, ahol ugye van wc is. Nem kell elmennie a lagziba, ami ugye este van.
2022. júl. 20. 10:13
 35/110 anonim ***** válasza:
97%
2 km-re van wc? Ne már... és a többiek? Bokorba mentek?
2022. júl. 20. 10:14
 36/110 anonim ***** válasza:
94%

"Egy hónap múlva van az esküvő, két kilóméterre onnan tudtam helyet bérelni, ahol van wc, majd oda visszük nagyimat kocsival, ha pisilnie kell."

Aha. Hát, szuper lesz mondjuk óránként autózni a nagyit pisiltetni

2022. júl. 20. 10:14
 37/110 anonim ***** válasza:
94%

36!

A többieknek toitoi lesz

2022. júl. 20. 10:15
 38/110 anonim ***** válasza:
90%

Jó hogy nem már azért vered az asztalt, hogy miért nem délelőtt van a lagzi, hát a mama nem jár ki sötétben.

Egyébként miért ne járna éjszaka taxi? Ha nem jár, akkor meg van sofőrszolgálat is a világon. Csak a kifogás és a hiszti mindenre. Maradj inkább otthon, ha neked semmi nem jó.

2022. júl. 20. 10:16
 39/110 A kérdező kommentje:
Egybe lesz az "esküvő" és a lagzi.
2022. júl. 20. 10:20
 40/110 anonim ***** válasza:
98%
Ha jól értem akkor inkább rusztikus, összeülős, sütögetős este lesz, nem tipikus dínomdánom mulatás. Ennek is megvan a maga bája, de mivel nem tipikus biztos hogy az ifjú pár megértené, ha az idős nagyi, vagy bárki akinek ez nem fekszik nem menne el. Jó előre tudjátok a körülményeket, mindenki el tudja dönteni, hogy megy vagy nem. De hisztizni, meg követelőzni, hogy neked ez nem tetszik, szervezzék máshova, azért az a pofátlanság netovábbja.
2022. júl. 20. 10:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!