Mennyire alap dolgok ezek egy esküvő szervezésnél, ahol idősek is vannak?
Pl. hogy segítség nélkül el tudjon jutni wc-re, legyen légkondi ha nyárra szervezik, legyen megszervezve, hogy 80+ éves emberek hogyan jutnak oda és utána haza.
Ezek csak nekem tűnnek alap dolgoknak? Mert már a harmadik olyan esküvőn leszek, ahol nem figyelnek ilyesmire és engem rettenetesen zavar, hogy ennyire bunkók a házasulandó párok (mi figyeltünk ilyenekre, mikor mi szerveztük).
#89 Nem csak a fellépéssel van gond. Hanem azzal, hogy le tud-e ülni könnyen vagy összepisili, kakilja az egészet és magát.
Rendes wc-n szállodában ahol van hely, ott rendben van, de a kényelmetlen wc-k gyakran megzavarják, ezt láttuk nyaraláson is (meg az első 1-2 nap mindig nehéz új helyen). Remélem, hogy igazad van, mert az lenne a legegyszerűbb, de ha takarítani kell utána akkor az nagy szìvás a vendégeknek.
Nyaraláson kényelmetlen wc-re vittétek? Felháborító!
Szellemileg friss, barátnőző, OTP-be járó nagymama, aki nem tud járni a fűben, megriad az idegen wc-ktől, főleg ha kényelmetlenek, egy párórás lagzin legalább 10-szer ki kell mennie, nem csak vizelni, de nagydologra is, és egy unoka, akinek gondolatai között a nagyanyja vizelete és széklete előkelő helyen van. Tök hihető az egész, kérlek, folytasd!
#96 Igen. Ha nem elég nagy a hely, akkor nem tud rendesen wc-zni és minden olyan lesz. De még háromszor leírhatom. Szellemileg ép, a lakásban jól mozog, mert sík és a falba tud kapaszkodni. Viszont a saját súlyát nem bírja el, szűk helyen nem mozog jól.
Ha neked is 2-3 napig utána kellett volna takarítanod, akkor szerintem megmaradt volna neked is. Azóta általában olyan helyre megyünk, ahol van elég hely a wc-ben (modjuk tipikusan akadálymentesített - most is ilyet foglaltam). Lehet, hogy megugorja a kia helyen is, de nem vagyok benne biztos.
"a lakásban jól mozog, mert sík és a falba tud kapaszkodni. Viszont a saját súlyát nem bírja el, szűk helyen nem mozog jól."
Szűk helyen nehezebb lesz vagy mi van? Vagy tágas helyen lesz könnyebb? :D
A falba kapaszkodni meg hogy lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!