Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire alap dolgok ezek egy...

Mennyire alap dolgok ezek egy esküvő szervezésnél, ahol idősek is vannak?

Figyelt kérdés

Pl. hogy segítség nélkül el tudjon jutni wc-re, legyen légkondi ha nyárra szervezik, legyen megszervezve, hogy 80+ éves emberek hogyan jutnak oda és utána haza.

Ezek csak nekem tűnnek alap dolgoknak? Mert már a harmadik olyan esküvőn leszek, ahol nem figyelnek ilyesmire és engem rettenetesen zavar, hogy ennyire bunkók a házasulandó párok (mi figyeltünk ilyenekre, mikor mi szerveztük).

2022. júl. 20. 07:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 A kérdező kommentje:

#89 Nem csak a fellépéssel van gond. Hanem azzal, hogy le tud-e ülni könnyen vagy összepisili, kakilja az egészet és magát.

Rendes wc-n szállodában ahol van hely, ott rendben van, de a kényelmetlen wc-k gyakran megzavarják, ezt láttuk nyaraláson is (meg az első 1-2 nap mindig nehéz új helyen). Remélem, hogy igazad van, mert az lenne a legegyszerűbb, de ha takarítani kell utána akkor az nagy szìvás a vendégeknek.

2022. júl. 20. 14:35
 92/110 anonim ***** válasza:
89%
Egy kis segítséget elfogadni megalázó, de az, hogy fizetnek neki szállást, meg kocsival hordják a wc-re, az oké. Rafkós az öreglány.
2022. júl. 20. 14:37
 93/110 A kérdező kommentje:
#92 Azt mondtam neki, hogy 5000 forintért foglaltam szállást és kifizeti a benzint is.
2022. júl. 20. 14:42
 94/110 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen ez a nyár, az emberek szeretnek állatkertbe járni, állatokat etetni... :)
2022. júl. 20. 14:44
 95/110 anonim ***** válasza:
87%
Szóval megalázó ha felemelik. Sír ha nem tud bemenni. A segget ne nyalja ki külön szolgahad?
2022. júl. 20. 14:48
 96/110 anonim ***** válasza:
95%

Nyaraláson kényelmetlen wc-re vittétek? Felháborító!

Szellemileg friss, barátnőző, OTP-be járó nagymama, aki nem tud járni a fűben, megriad az idegen wc-ktől, főleg ha kényelmetlenek, egy párórás lagzin legalább 10-szer ki kell mennie, nem csak vizelni, de nagydologra is, és egy unoka, akinek gondolatai között a nagyanyja vizelete és széklete előkelő helyen van. Tök hihető az egész, kérlek, folytasd!

2022. júl. 20. 14:57
 97/110 A kérdező kommentje:

#96 Igen. Ha nem elég nagy a hely, akkor nem tud rendesen wc-zni és minden olyan lesz. De még háromszor leírhatom. Szellemileg ép, a lakásban jól mozog, mert sík és a falba tud kapaszkodni. Viszont a saját súlyát nem bírja el, szűk helyen nem mozog jól.

Ha neked is 2-3 napig utána kellett volna takarítanod, akkor szerintem megmaradt volna neked is. Azóta általában olyan helyre megyünk, ahol van elég hely a wc-ben (modjuk tipikusan akadálymentesített - most is ilyet foglaltam). Lehet, hogy megugorja a kia helyen is, de nem vagyok benne biztos.

2022. júl. 20. 15:10
 98/110 anonim ***** válasza:
66%
Mindjárt meg van a 100! Most ne add fel kérdező!
2022. júl. 20. 15:14
 99/110 anonim ***** válasza:
100%

"a lakásban jól mozog, mert sík és a falba tud kapaszkodni. Viszont a saját súlyát nem bírja el, szűk helyen nem mozog jól."

Szűk helyen nehezebb lesz vagy mi van? Vagy tágas helyen lesz könnyebb? :D

A falba kapaszkodni meg hogy lehet? :D

2022. júl. 20. 15:19
 100/110 anonim ***** válasza:
100%
Aki tud járni a parkettén, az tud járni a fűben is. Nagyanyámnak még járókerettel is ment.
2022. júl. 20. 15:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!