Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Neked most sajnos nem fér bele az ő csodás esküvője. A gyerekedet még az ő kedvéért sem fogod visszacsinálni, bocsásson meg, hogy a meghívó volt előbb mint a gyerek:) Ez tényleg nem normális.
Nem mennék el és semmiféle pénzt nem küldenék.
Sok boldogságot nekik, sajnos nem tudok részt venni. És ennyi. Remélném, hogy megsértődnek annyira, hogy többet nem keresnek. Eszem megáll.
Már mikor megtudtuk a szülés várható időpontját akkor jeleztük hogy nem megyünk. Ha időre szülök még kisebb lenne most a babánk.
De akkor azt mondták h itt helybe lesz megoldjuk hogy lehessek vele a nagy napján stb... késöbb változott a helyszín
Azért csak az egyik verziót hallottuk, a kérdezőét.
Lehet a menyasszony azért mérges mert előre ki volt jelentve hogy gyerekmentes esküvő lesz, ki lett fizetve a kérdező és a párja kajája, a kérdező meg most találja ki hogy ő nem hagyja otthon a gyereket ezért nem megy el.
Nekem ez kicsit életszerűbbnek tűnik mint az hogy a csaj szerint a gyerek megcsinalasat kellett volna idoziteniuk.
De kérdező, mi volt a te elképzelésed? Ha mehetne gyerek is te elvinnéd a 6 hetes gyerekedet? Ő még nagyon nem oda való.
Nem azt mondom hogy máskor kellett volna gyereket csinálni de arra valóban gondolhattatok volna hogy 1. Időben keresni valakit aki vigyázz rá addig. 2. Vagy ha tudod hogy ez nem megoldhato akkor időben szólni.
88as, szövegértés nem megy?
"Már mikor megtudtuk a szülés várható időpontját akkor jeleztük hogy nem megyünk."
Az vagy fél éve volt...
A kaját nem fizették ki tavaly - 1-2 nappal előtte kell fixálni az étteremmel a végleges létszámot, pár héttel előtte egy körülbelülit.
1-2 fő ha visszamondja vagy pluszban jön, nem probléma sehol. Most volt májusban az esküvőnk, ez abszolút megoldható.
Amúgy általában akkor szokták így csepegtetni az információkat amikor kamu a kérdés.
Elszor még egy kis morzsát, hogy ne üljön le a vita, lehessen miért haborogni
87-re:
Kérdező!
Azt ne mondd, hogy sajnálod, amiért nem leszel ott ennek a bugrisnak az esküvőjén!
Inkább tekintsd lehetőségnek, hogy nem kell látnod, sőt, én a helyedben reménykednék, hogy úgy megsértődik, hogy utána sem akar kapcsolatot veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!