Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Atya világ mik vannak! Én a helyedben nem mennék (férfi vagyok,apa) Egy hisztis nyafogós elviselhetetlen nő lehet a menyasszony....
Mijen kijelentés már az,hogy "tudtad,hogy " ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projekt " Fura egy családod van....
Gondolom ez a "úgy kellett volna tervezni a baba projektet" beszólás valami vicces megjegyzés lehetett. De jó érv a hangulatkeltéshez.
A nejem 1 hónapot volt kórházban a szülés után. Nem volt egyszerű, de megoldottam én a gyerekkel.
El se bírom képzelni milyen rettenetes kihívás lehet pár órára az apukának vigyázni a gyerekre... Úristen, mi lesz ha etetni kell? Vagy beszarik? Vagy sírni fog? Tényleg megoldhatatlan anyu nélkül, a gyereknek is örök trauma marad.
Pfff....
72-es, honnan tudjátok, hogy a két kérdést ugyanaz az ember írta ki?
Név nincs feltüntetve.
"Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet."
Uhh ez komoly? Igazítsd a családtervezést az unokatesód esküvőjéhez? Hangosan kiröhögtem volna.
Lehet tényleg kamu most ez a kérdés, de ettől függetlenül bizony vannak ilyen menyasszony jelöltek, akik azt hiszik csak ők vannak a világon, mert akadt egy lúzer, aki hajlandó elvenni őket. A valóságban is ismerek pár ilyet. Szerintem a kérdező őket parodizálja most ezzel a kitalált mesével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!