Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyerekmentes esküvőre lennék...

Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.

Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.

Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.

Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.

Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?

2022. júl. 12. 06:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/149 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk, egy hat hetes!!! babával semmilyen esküvőre nem mennék, szegényke most született csak.
2022. júl. 15. 14:39
 142/149 anonim ***** válasza:
23%
Mivel az ő nagy napja, elvárhatja, hogy ne tedd tönkre az üvöltő gyerekkel. Nem hiszem, hogy emiatt ő lenne a rossz. Ne menj el az esküvőre, de a pénzt, amit neki szánnál add neki oda. Esetleg kérd meg, hogy küldjön képeket, videót, hogy lássa, hogy azért érdekel az esküvője.
2022. júl. 22. 14:43
 143/149 anonim ***** válasza:
67%

Tudatosan gyerekmentes házasságban élek.

Nekem az a véleményem, hogy menjen az unokatestvéred a pokolba lagzit tartani.

Megáll az eszem.

Remélem, eszedbe sem jut magyarázkodni, meg pénzt adni.

jún. 30. 15:44
 144/149 anonim ***** válasza:
72%
Ez már régi sztori! Mi lett amúgy a dologból kérdező?
jún. 30. 17:33
 145/149 A kérdező kommentje:

Nem mentem el,de küldtem gratulálok képeslapot meg némi pénzt.

Megsértődött egyébként akkor.

júl. 4. 16:30
 146/149 anonim ***** válasza:
100%
Azta, végleg megsértődött?
júl. 5. 06:16
 147/149 A kérdező kommentje:

Elég sokáig haragudott,akkor kezdett

újra nyitni felém mikor terhes lett és kiszorult a barátai köréből mivel ő volt az első aki terhes lett és babája lett. Nem voltak közös témák nem hívták csajos bulis programokra.

A távolság miatt nem sűrűn találkozunk de hébe hóba irogatunk

júl. 5. 06:33
 148/149 anonim ***** válasza:
100%

Rendkívül türelmes ember vagy.

Én biztos nem küldtem volna pénzt és ha megsértődik rám, onnantól magasról sz....tam volna rá. Csak akkor vettem volna fel vele újra a kapcsolatot, ha bocsánatot kért volna.

júl. 5. 10:02
 149/149 anonim ***** válasza:
100%
Megsértődött, de a pénzt elfogadta, miután már senki sem barátkozik vele, utána visszatért hozzád. Szerintem nem azért közösítették ki mert terhes lett, hanem azért, mert valszeg másokkal is haasonlóan akaratos és követelőző volt, mint veled. Egoista p*csa az ilyen.
júl. 8. 16:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!