Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Tudatosan gyerekmentes házasságban élek.
Nekem az a véleményem, hogy menjen az unokatestvéred a pokolba lagzit tartani.
Megáll az eszem.
Remélem, eszedbe sem jut magyarázkodni, meg pénzt adni.
Nem mentem el,de küldtem gratulálok képeslapot meg némi pénzt.
Megsértődött egyébként akkor.
Elég sokáig haragudott,akkor kezdett
újra nyitni felém mikor terhes lett és kiszorult a barátai köréből mivel ő volt az első aki terhes lett és babája lett. Nem voltak közös témák nem hívták csajos bulis programokra.
A távolság miatt nem sűrűn találkozunk de hébe hóba irogatunk
Rendkívül türelmes ember vagy.
Én biztos nem küldtem volna pénzt és ha megsértődik rám, onnantól magasról sz....tam volna rá. Csak akkor vettem volna fel vele újra a kapcsolatot, ha bocsánatot kért volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!