Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyerekmentes esküvőre lennék...

Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.

Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.

Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.

Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.

Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?

2022. júl. 12. 06:21
 121/149 anonim ***** válasza:
98%

120-ra:

Teljesen érthető, hogy nem olvastad végig ezt a rengeteg választ.

Egy későbbi kommentjében írta a kérdező, hogy Zalaegerszegen élnek és Mosonmagyaróváron lesz az esküvő.

A legviccesebb a történetben az, hogy eredetileg Zalaegerszegen lett volna az esküvő, és akkor rá is szánta magát a kérdező, hogy elmenjen a templomi esküvőre. Aztán egyszer csak változott a helyszín (nem írta, miért), a kérdező jelezte, hogy oda nem tudnak menni, azóta megy ez a cirkusz.

2022. júl. 13. 09:37
 122/149 anonim ***** válasza:
100%

"És? Attól még nem törvényileg kötelező menni."

Miért lenne kötelező menni? Ez nem bírósági eljárás. Ez egy lehetőség, amivel valaki vagy él, vagy nem. Az illem sem kötelezhető, ha a körülmények nem megfelelőek az illetőnek.

2022. júl. 13. 10:46
 123/149 anonim ***** válasza:
100%

"Miért lenne kötelező menni? Ez nem bírósági eljárás"

Nyilván. Eleve írtam hogy ne menjen, erre írta valaki hogy akkor meg az lesz a baj. Erre reagáltam, hogy "és?". Akinek baj, annak baj. Attól még megteheti a kérdező, hogy nem megy.

2022. júl. 13. 10:54
 124/149 anonim ***** válasza:
31%

"Drága menyasszony képtelen elfogadni"

És? Attól még nem törvényileg kötelező menni."

Bocsi, de ez így nagyon félreérthető.

2022. júl. 13. 11:06
 125/149 anonim ***** válasza:
12%
itt nem az unokatesód a "menyasszörny", hanem te vagy a hisztérikus ősanya... nem akar egy nyivákoló bébit az esküvőjén, te meg elkezdtél vele veszekedni, hogy de, igen, te mindenképp el akarod rontani a napját. ne küldj neki pénzt se, ha ennyire visszafejlődtél és összenőttél a gyerekkel, én se akarnám tartani veled a kapcsolatot most 15-20 évig.
2022. júl. 13. 17:46
 126/149 anonim ***** válasza:
91%
125, nem akarta oda vinni, az pedig nem ősanyaság, hogy minimum 8 órára nem akarja az ANYATEJES babát ott hagyni, mikor fejni NEM tud neki, hiába vigyázna rá apuka. De képtelenek itt egyesek felfogni a dolgokat, úgy látom ...
2022. júl. 13. 17:52
 127/149 anonim ***** válasza:
91%
Van baj a fejben 125-ös válaszoló :D hú de jó, hogy nekem nincsenek ilyen buta ismerőseim
2022. júl. 13. 18:10
 128/149 anonim ***** válasza:
9%
Hihetetlen, hogy ennyi ember felkapta a fejét erre kérdésre...
2022. júl. 13. 19:34
 129/149 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem küldenék!

Babával sem mennék, nenhogy nélküle

2022. júl. 13. 20:53
 130/149 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy valahol érthető is a gyerekmentesség ötlete. Ha nincs ki hazavigye a gyereket, a legtöbb gyerek még 8-10 éves korban is legkésőbb éjfélkor már nagyon odavan, egy lagzi meg azért hajnali 3-4 óráig (de minimum 2-3-ig) el szokott húzódni (amin én legutóbb voltam, annak - mondjuk ez meg már a másik véglet - egy délután 3-ig elhúzódó ebéddel lett vége, de hát persze az már a végletek véglete volt.)
2022. júl. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!