Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
120-ra:
Teljesen érthető, hogy nem olvastad végig ezt a rengeteg választ.
Egy későbbi kommentjében írta a kérdező, hogy Zalaegerszegen élnek és Mosonmagyaróváron lesz az esküvő.
A legviccesebb a történetben az, hogy eredetileg Zalaegerszegen lett volna az esküvő, és akkor rá is szánta magát a kérdező, hogy elmenjen a templomi esküvőre. Aztán egyszer csak változott a helyszín (nem írta, miért), a kérdező jelezte, hogy oda nem tudnak menni, azóta megy ez a cirkusz.
"És? Attól még nem törvényileg kötelező menni."
Miért lenne kötelező menni? Ez nem bírósági eljárás. Ez egy lehetőség, amivel valaki vagy él, vagy nem. Az illem sem kötelezhető, ha a körülmények nem megfelelőek az illetőnek.
"Miért lenne kötelező menni? Ez nem bírósági eljárás"
Nyilván. Eleve írtam hogy ne menjen, erre írta valaki hogy akkor meg az lesz a baj. Erre reagáltam, hogy "és?". Akinek baj, annak baj. Attól még megteheti a kérdező, hogy nem megy.
"Drága menyasszony képtelen elfogadni"
És? Attól még nem törvényileg kötelező menni."
Bocsi, de ez így nagyon félreérthető.
Semmit nem küldenék!
Babával sem mennék, nenhogy nélküle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!