Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyerekmentes esküvőre lennék...

Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.

Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.

Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.

Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.

Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?

2022. júl. 12. 06:21
 101/149 anonim ***** válasza:
15%
Még csak kedd van, de bármibe fogadnék, hogy ez a legszórakoztatóbb kérdés a héten :)
2022. júl. 12. 14:39
 102/149 anonim ***** válasza:
22%
Igen, jól parodizálja némely esküvőre készülő nőszemélyt. 😀😀😀Sajnos tényleg vannak ilyen típusúak köztük.
2022. júl. 12. 14:42
 103/149 anonim ***** válasza:
21%

100!

Az nem esik le, hogy az unokatestver már sertettsegbol mondta a hülyeséget?

Nos, ha már engem hozol szóba, akkor 1, Eszembe nem jutna egy 6 hónapos gyereket esküvőre vinni. A sajátomat se vittem el, pedig a barátnőm anno nem gyerekmentes esküvőt tartott és kimondottan szívesen látta volna a gyereket, de én tudtam, hogy milyen, ha elfarad, ergo bebiszitterre bíztam. 2 éves volt. 2. Nem Magyarországon élek, itt mondjuk evidens a gyerekmentes esküvő. Senki nem háborog rajta. Két lehetőség van: elmegy az ember gyerek nélkül, vagy nem megy el. A tevedesek elkerülése érdekében elmondom megegyszer, az esküvő nem a kerdezorol és a gyerekeről szól, hanem a hazasulandokrol. Ha ők nem akarnak gyereket/60 felettit/férfiakat az esküvőn, akkor az bizony gyerek/idos/férfimentes esküvő lesz.

2022. júl. 12. 14:48
 104/149 anonim ***** válasza:
92%

a 6 hetes kor éppen elég indok, hogy ne menjek. Amikor 6 hetes volt a gyerekem, azt sem tudtam, merre van előre, folyt belőlem a gyermekágyi vér még mindig, a mellemből a tej, folyton átázott a pólóm, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy lagziba menjek.

Ugyanakkor megértem a gyerekmentes esküvőt is, mindenki úgy szervezze a nagy napját, ahogy akarja. Így a menyaszörny is megértheti, hogy te miért nem mész. Pont.

2022. júl. 12. 15:04
 105/149 anonim ***** válasza:
90%
103,6HETES , nem hónapos....
2022. júl. 12. 15:05
 106/149 anonim ***** válasza:
94%
Nem 103-as,azért mondta, mert ilyen a természete. Ha valami nem úgy jön össze, ahogyan eltervezte, itt most éppen a saját esküvője, akkor elkezd sértegetni másokat, mert még mindig nem tud felnőtt ember módjára viselkedni. Egyszerűen tudomásul kellett volna vennie, hogy nem ő a legfontosabb a világon egy újdonsült anya életében. Erre viszont mint látható, képtelen. Nincsen mentsége semmilyen sértegetésre, és mások életébe való beleszólásra. Aki eltűri, elnézi az ilyen viselkedést, az meg is érdemli.
2022. júl. 12. 16:01
 107/149 anonim ***** válasza:
81%

105!

Valóban, elirtam. De ha tudsz olvasni, akkor látod, hogy azt se vinném

2022. júl. 12. 16:11
 108/149 anonim ***** válasza:
90%
Tudok olvasni, az anyuka állapota miatt javítottalak ki, mert ő is gyógyul még 6 hét után...
2022. júl. 12. 16:30
 109/149 anonim ***** válasza:
94%

5. Oldalig olvastam 😂 feladtam. Ennyi buta embert.. 🤦‍♀️

Én bevallom őszintén, nekem kedvem se lett volna esküvőzni 6 héttel szülés után.. Pláne kánikulában..

3 komplikált császár után, örültem ha szelel a seggem, rendeződnek vissza az alkatrészeim, a hormonjaimról, a durva büdös izzadásról, hangulat ingadozásokról, csomókban hulló hajamról, a 3/2 nagyon durva hasfájós gyerekről, az állandó csöpögő fájó sebes melleimről ne is beszéljünk..

Szóval a királynő is lehetne az unokatesó, magas ívben le se 💩 az esküvőt.

2022. júl. 12. 16:35
 110/149 A kérdező kommentje:

Elnézest hogy nem reagálok folyamatosan.

Valaki kérdezte hogy ha helyben lett volna akkor mit csináltam volna. Nem vittem volna el a babát. Nem tudom mennyire ismeri itt bárki Zalaegerszegen de mi a tenplomtól kb 10 percre lakunk. Oda elmentem volna. Az eredeti terv szerint az anyakönyvezető külső helyszínre mebt volna (Tóka étterem ha ismeri valaki),oda már nem mentem volna.

Mikor elösször jeleztük higy nem megyünk unokatesóm ezzel érvelt higy a tenplomtól csak 10 percre lakunk,legyek mellette,bármi van gamar otthon vagyok. De még akkor is voltak kételyeim mert ha a ki írt időbe szülök a baba még csak alig 4 hetes lett volna.

Nevezzetek helikopterszülőnek dr bem szívesen vagyok távol tőle. Az h has fájos e vagy sem nem írtam direkt mert nem gondoltam h a kérdés szempontjából számít vmit.

Amikor értesültünk a helyszín változásról akkor is mondtuk nem megyünk. De unokatesóm meg se halotta csak azt szajkozta h megoldjuk vhogy számít rám,lesz bébiszitter stb...

Múlt héten hívott fel h akkor megyünk e. Mondtam nem,és azóta kelti bennem a lelki furkát. Ő szerzett bébiszittert más is rábizza a gyerekeket nem igaz h ennyit nem tudok megtenni. Sokadik győzködésekor vágta a fejemhez a családalapításra vonatkozó mondatot.

Borzasztó rosszul esik h nem érti meg nem megyek

2022. júl. 12. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!