Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyerekmentes esküvőre lennék...

Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.

Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.

Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.

Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.

Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?

2022. júl. 12. 06:21
 111/149 anonim ***** válasza:
93%

Nektek nem bébiszitterre lett volna szükségetek, hanem szállásra az esküvő helyszínén.

Ha meg nem érti, hogy miért nem mentek az az ő baja.

2022. júl. 12. 17:02
 112/149 anonim ***** válasza:
8%
Másik opció: lefejed a tejet előre, berakod a hűtőbe, és megkéred a mamát/papát, (persze ezt akkor tudod megtenni, ha van ilyen), vagy valamelyik barátodat, akiben maximálisan megbízol, hogy ezt a pár órát csinálja végig. S vagy meghívod valahova valamire, vagy fizetsz neki egy díjat. (ugyanezt megteheted hivatásos baby sitterrel is)
2022. júl. 12. 17:08
 113/149 A kérdező kommentje:
Nem tudok annyi tejet lefejni. Eddig nap végére csak ilyen 10-15mili jött össze. Nem egy étkezést kéne pótolni a babának.
2022. júl. 12. 17:12
 114/149 anonim ***** válasza:
82%
A helyedben az esküvő időpontjáig letiltanám a számát. Nem hiányzik nektek ez a stressz, bőven elég a kisbabával összeszokni.
2022. júl. 12. 17:15
 115/149 anonim ***** válasza:
82%
Ha babájuk lesz agyonzaklatnám őket amikor nem alszik is, elhivnám strandolni es leoltanám ha nem jön🤣
2022. júl. 12. 18:37
 116/149 anonim ***** válasza:
88%
Ha a feleségemben akarna valaki így lelkiismeretfurdalást kelteni, felhívnám én, és úgy kiosztanám, hogy többet nem merné zaklatni a feleségemet. Mert ez már zaklatás! Basszus, a NEM az NEM! Még csak magyarázattal se tartoztok neki, de aki a 6 hetes baba és a Zeg-Móvár távolság alapján nem rakja össze maga az indokot, az eleve egy hatökör.
2022. júl. 12. 23:57
 117/149 anonim ***** válasza:
20%
Ekkora csecsemőnek amúgy sincs keresnivalója egy ilyen rendezvényen, bár azt nem értem miért halna meg az apjával 3 óra alatt. De akkor ne menj és kész, nincs probléma.
2022. júl. 13. 08:32
 118/149 anonim ***** válasza:
98%

Ez az, hogy mégis van probléma azzal, ha nem megy. 😀Drága menyasszony képtelen elfogadni, hogy valakinek az életében nem ő van a középpontban, hiába megy férjhez. Még akkor sem. 🤣

A kérdező meg egyszerűen képtelen kezelni a kedves rokon viselkedését.

2022. júl. 13. 08:38
 119/149 anonim ***** válasza:
84%

"bár azt nem értem miért halna meg az apjával 3 óra alatt. "

117, csak az utazás ideje lenne neki minimum 3 óra... de nem autóztatnék én sem egy ekkora gyereket másfél órás utakkal, max ha muszáj, pláne nem ilyenkor nyáron a dög melegben(orvoshoz kell vinnem és onnan messze van )

2022. júl. 13. 08:48
 120/149 anonim ***** válasza:
23%

"Drága menyasszony képtelen elfogadni"

És? Attól még nem törvényileg kötelező menni.

"csak az utazás ideje lenne neki minimum 3 óra"

Ez nincs leírva a kérdésben, nem olvastam végig 100 oldalnyi kommentet, gondoltam a fontos infókat leírja elsőre.

Mint írtam, akkor nem megy és kész.

2022. júl. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!