Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Nektek nem bébiszitterre lett volna szükségetek, hanem szállásra az esküvő helyszínén.
Ha meg nem érti, hogy miért nem mentek az az ő baja.
Ez az, hogy mégis van probléma azzal, ha nem megy. 😀Drága menyasszony képtelen elfogadni, hogy valakinek az életében nem ő van a középpontban, hiába megy férjhez. Még akkor sem. 🤣
A kérdező meg egyszerűen képtelen kezelni a kedves rokon viselkedését.
"bár azt nem értem miért halna meg az apjával 3 óra alatt. "
117, csak az utazás ideje lenne neki minimum 3 óra... de nem autóztatnék én sem egy ekkora gyereket másfél órás utakkal, max ha muszáj, pláne nem ilyenkor nyáron a dög melegben(orvoshoz kell vinnem és onnan messze van )
"Drága menyasszony képtelen elfogadni"
És? Attól még nem törvényileg kötelező menni.
"csak az utazás ideje lenne neki minimum 3 óra"
Ez nincs leírva a kérdésben, nem olvastam végig 100 oldalnyi kommentet, gondoltam a fontos infókat leírja elsőre.
Mint írtam, akkor nem megy és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!