Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Elképesztő, hogy egyesekből milyen reakciókat váltott ki ez a kérdés.
Van néhány hasznos válasz, de elvesznek a sok felesleges komment között.
,,Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet."
Na nehogy már az ő bulijukhoz szervezd életed egyik legfontosabb eseményét!
Ezt a kijelentést ő sem gondolhatta komolyan.
Szerintem ezt te már eldöntötted. Nincs kedved menni. Ez így rendben is van.
Ők voltak a ti esküvőtökön?
Én lehet foglalnék szállást az esküvői helyszín közelében és a férjem a babával ott lenne, vagy egy nagymama, mi meg elmennénk. De ugye kérdés van e rá való. Meg ugye felépültél e szülés után stb..
gáz volt az uncsitesó beszólása.
Ha eddig nagyon jóban voltatok és ő is volt a tieden akkor mindenképp elmennék, meg ha belefér anyagilag is. Te tudod.
Nekem csak egy nem világos ebben a történetben: Ki az a világ idiótája, aki elveszi az unokatesódat? xd
Esküvőhöz tervezni a babát... hogyne. Nem mennék el, pénzt sem küldenék, aztán csókolom, sok boldogságot.
Mennyi értelmi fogyatékos válaszoló van.
Kérdező, ez tényleg nagyon sok idő, én nem mennék a helyedben.
Bakker, helikopterszülő az, aki nem akar egy most született babát otthagyni? Pfff.
Az se komplett, aki ezt írja.
Unokatesó meg: mi az, hogy a gyerekvállalást az ő esküvőjéhez kell igazítani? Eleve, az ugye úgy megy, hogy eldöntöm, hogy holnap teherbe esek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!