Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Én nem mennék el így.
Itt nem neked kellene alkalmazkodni, ezért tápszert venni stb., hanem az unokatesódnak lehetne ennyi esze, hogy egy újszülöttnek az anyja mellett a helye, akár anyatejes, akár nem. Én nem érezném jól magam nélküle, nem azért szültem, hogy egyből vigadjak a babám nélkül. Nem tudnám jól érezni magam, szaladnék haza. Talán elmennék férjestül babástul a szertartásra, a partin nem maradnék ha nyűg a gyerekem a menyasszonynak, és akkor vagyok is, meg nem is. De nem osztódok, meg szervezem azért át az életem, mert bocsánat, gyerekem van. Nem egy hárpia miatt fogom lepasszolni órákra. Majd ő lepasszolhatja a sajátját. (Az más, ha orvoshoz vagy akárhova kell menni, és muszáj megoldani.)
Aki azt mondja, hogy ő képes lenne jól érezni magát és nyugodtan lenni egy esküvőn tàvol a hat hetes gyerekétől, az biztos se nem édesanya se nem édesapa.
Én 1 percig sem gondolkodnék hogy menjek, ilyen kicsi gyerek esetében kizárt. Én örültem ha letudtam a hat hetes orvosi kontrolt.
Nekünk is gyerekmentes esküvőnk volt. A legtöbb szülő meg tudta oldani, volt aki inkább nem jött el. A testvéremnek akkor volt 8 hetes a gyereke, érthető okokból nem akarta otthon hagyni.
Úgy oldottuk meg, hogy kivettünk nekik egy szobát az esküvő helyszínén. Közösen megbeszéltük, hogy milyen sorrendben fognak vigyázni a gyerekre. Így a tesóm se maradt le az esküvőről/lagziról (csak abban az időben, amikor fent volt a babával).
Amúgy akik itt hőbörögnek, azok láttak már egyáltalán 6 hetes csecsemőt? Élőben? Jobb esetben meg se mernétek fogni.
Olyan könnyen dobálóztok, hogy vigyázzon rá az apuka (ami jogos is lenne), de itt nem egy óráról van szó, hanem többről, ráadásul nem is otthon (ahogy kivettem az útitervből). És ez nem egy 3 éves gyermek, hanem egy csecsemő, aki még abban a felfogásban él, hogy az anyjával egy test. Nem értem miért nem lehet megérteni. S persze, traumák nélkül nincs gyerekkor, de egy ilyen nőnek menjek el az esküvőjére, aki szerint miatta kel fel a Nap?
És jönnek a kórházból való hazahordással... könyörgöm 3 naposan azt se tudja még, hogy megszületett :D Teljesen más 1,5 óra oda-vissza, amikor már működik minden a kis testében, mint mikor még átulassza a napot.
Kérdező te meg ne kéresd magad, mondd le, hogy nem tudtok elmenni, kész. Nem kell vergődni, hogy te pedig igenis el akarsz menni, ha nem gyerekmentes lenne az esküvő akkor se mennék el a beszólása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!