Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
Ha a férjem marad a babával akkor nekem vonattal kell mennem ami 2,5 óra utazás. Plussz a szertartás ideje. Nyilván elöbb kell elmennem mert nem érek a vonatállomásról oda a templomba.
Ha a férjem is jön kocsival 1,5-2óra.
De sem a férjem sem én nem látom jó ötletnek hogy a melegbe utaztassuk a babát plussz 1 órát babakocsizzanak még amig én a szertartáson vagyok aztán vissza haza
A csecsemőt hogy hoztátok el a kórházból? Teleport?
Hadd találjam ki: közvetlenül a kórház mellett laktok.
Mert nem érted a lényeget. A kórházból is elhozták, az is időbe telt. Azt kibírta a csecsemő?
De másfél órát nem fog az autóban ahol végig ott az anyja, meg lehet szoptatni a babát, nem kell magára hagyni. Így a szertartáson is részt lehetne venni, a csecsemő sem szenvedne visszafordíthatatlan károkat és a rokonság is boldog lenne.
Csak akkor ugye menni kell...
Nem mennék el, és nem adnék semmit.
Valójában nem is azért, mert pici még a baba és nem tudom/akarom órákra mással hagyni. Kifejezetten ezért a szövegért nem: "1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet." És ezt meg is mondanám neki, hogy egészen eddig a megszólalásáig még fontolóra vetted, hogyan tudnád megoldani, de ezek után nyaljon sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!