Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyerekmentes esküvőre lennék...

Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.

Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.

Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.

Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.

Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?

2022. júl. 12. 06:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/149 anonim ***** válasza:
91%

#10, az anyának olyan helyre kell mennie, ahová nem vihet csecsemőt.

El vagy tévedve. Ide nem KELL elmennie.

2022. júl. 12. 06:57
 12/149 anonim ***** válasza:
94%
Tökmindegy, nem is a tapszer a lényeg, hanem az a tény, hogy egyb6 hetes csecsemőről van szó, akit ép eszű ember egy esküvő miatt nem hagy órákra másra. Mondom ezt úgy, hogy egyedülálló anya voltam és a gyerek egy hetes korától volt rendszeresen bébiszitterre hagyva.
2022. júl. 12. 06:58
 13/149 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell, mert nem akar és a csecsemővel takarózik. De ezt felesleges a gyerekre fogni, semmi baja nem lenne néhány órányi távolléttől. A helikopterszülők a legrosszabbak.
2022. júl. 12. 06:59
 14/149 anonim ***** válasza:
21%
Épeszű szülő nem hiszi azt, hogy nélküle összeomlik a világ.
2022. júl. 12. 07:01
 15/149 anonim ***** válasza:
85%

14!

Senki nem hiszi azt, hogy nélküle össze omlik a világ.

2022. júl. 12. 07:03
 16/149 anonim ***** válasza:
68%
De, egy 6 hetes baba világa - aki még szimbiózisban van az anyjával -, összeomlik.
2022. júl. 12. 07:03
 17/149 anonim ***** válasza:
29%

És akinek rá kell hagynia pl ügyintézés, kórházi kezelés és hasonlók miatt? Ott mit csinálnak, vége a világnak? Az apjával nem alakulhat ki szimbiózis?

Az egyszeri tápszeres alkalom miatt már semmi mást nem fog elfogadni annak ellenére, hogy ez bizonyíthatóan nem igaz?

2022. júl. 12. 07:09
 18/149 anonim ***** válasza:
69%

Kompromisszumként el lehet menni a ceremóniára (kb. 1 óra mindennel együtt), de magára a szertartásra nem.

Ez a sztori amúgy pont úgy hangzik, mint egy másik, amit nemrég a Reddit-en olvastam...

2022. júl. 12. 07:10
 19/149 anonim ***** válasza:
84%

17!

De itt NEM KELL. Az ertelmes ember mérlegelni is szokott ám.

2022. júl. 12. 07:18
 20/149 anonim ***** válasza:
89%
A 6 hetes baba előbbre való, mint a bosszankodó menyasszony felvidítása akár a baba kárára. Lehet, hogy épp 3 órán át alszik majd pont akkor. Ha a városban van az esküvő és 5 percre lakok kocsival, fizikailag jól vagyok, akkor elmennék a szertartásra, aztán haza. Ha messzebb van, és a baba inkább csak üvölt apával, akkor nem hagynám ott. Egy felnőtt felfogja, de a baba még alig lát, az anyja közelsége nyugtatja meg. És igen, ilyenkor apa nem tud minden esetben pótolni. A köztük lévő kapcsolatot meg nem ilyenkor mélyíteném el, ezer más alkalom lesz.
2022. júl. 12. 07:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!