Gyerekmentes esküvőre lennék hivatalos. Mért nem értik meg hogy nem tudok elmenni?
Hétvégén lesz az unokatesóm esküvője,nagy a vita mert nekem most 6 hetes a kisbabám és nem akarok úgy menni hogy a babát nem vihetem.
Unokatesóm azzal érvel hogy más is bébiszitterre bízza,de ott nagyobbak a gyerekek 3-6 évesek. Meg hogy akkor a férjem vigyáz majd rá A babám anyatejes ezért nem szeretnék tápszerre váltani hátha utána nem fogadja el a mellet. Fejni pluszba annyit nem tudok.
Már megkaptam azt is h ők 1 évvel ezelött szóltak mikor lesz az esküvő úgy kellett volna tervezni a baba projektet.
Unokatesóm mióta szervezi az esküvőt igazi menyaszörny lett. Elötte jó volt a kapcsolatunk.
Küldjek nekik attól függetlenül hogy nem megyek pénzt? Attól megbékélnek?
A kórház nem 1,5ás utra van tőlünk. Mi Zalaegerszegen lakunk,az esküvő Mosonmagyaróváron lesz.
A férjem is meg van hívva,de mivel az én unokatesóm és itt a baba is akkor nekem kéne menni inkább. Ő maradna a babával.
Mi családunkban is volt ilyen hibbant agyú gyerekmentes esküvő. A fiam akkor egy hónapos volt, és itt az lett mondva, hogy bízzam valakire a családból. Csak azt felejtették el, hogy a családból mindenki ott lesz nagyrészt az esküvőn…
De ami az igazság, és lehet mondani hogy helikopterszülő így meg úgy, de én a gyerek nélkül nem érzem jól magam. Az esküvő a családon belül egy családi esemény, az én családomhoz a gyerekem és a férjem is hozzátartozik, ha valahol valamelyikük nem szívesen látott, akkor oda én sem megyek.
"A férjem is meg van hívva,de mivel az én unokatesóm és itt a baba is akkor nekem kéne menni inkább. Ő maradna a babával."
Akkor arra az órácskára könnyedén tudna vigyázni az apa a gyerekre és ha van rendesen tejed akkor kizárt, hogy nem tudsz lefejni annyit.
Aki itt helikopterszülőzik, az még mindig olyan a felfogásban él, hogy az a jó, szülő akinek minél kevesebb problémát okoz a gyereke. Az még mindig azt hiszik, hogy minden gyerek egyforma, és azzal teszel mindegyiknek jót, ha lesz"rod őket.
Holott minden gyereknek más az igénye, amit az édesanyja ismer csak fel.
Sőt, más megoldás is van.
Elmentek, a gyereket megeteted a szertartás előtt, aztán az apa vigyáz rá. Onnantól az a gyerek néhány óráig nem fog újra enni, sőt, végigalussza majd az egész utat is hazafelé.
Figyelj, menj már innen.
A baba hathetes, tehát epp letelt a gyermekágy. Most jön a növekedési ugrás. Én annak idején ilyenkor még alig tudtam ülni az aranyértől és a gatsebtől. A gyerek hasfájós volt, nem lehetett letenni. Ömlött a tejem éjjel-nappal, átáztatott mindent. Még nem gyerekmentes esküvőre se mentem volna. Ha meg valaki azt mondja nekem, hogy az ő esküvőjehez kellett volna időzítenem a gyerekvállalasomat, akkor tiszta szívből kiröhögöm.
"Figyelj, menj már innen."
Menj innen te, ha nem bírod elviselni az ellenvéleményt. Nőj fel.
Semmiféle hasfájásról és egyéb nyűgről nem volt itt szó, csak az etetésről és arról, hogy gyerekmentes az esküvő. Azt pedig könnyen meg lehet oldani, ahogy le lett írva korábban. Azért, mert te nyomorultul érezted magad, attól még nem kell ezt beleolvasni mások életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!