Tényleg én reagálom túl?
De a rokonnak honnan kéne tudnia?
A szüleid nem tudják, hogy autista vagy?
Azért mondták el a sztorit és azért engedtrk a helyedre?? Tudják, hogy a helyed? Nekik kéne tudni, nem a rokonnak..meg akarsz verni valakit, aki nem direkt bántott. Ez meg már valami más is, nem csak autizmus
Semmilyen hely nem a tiéd. Sehol. Sem a szüleid autójában, sem a buszon, sem egy padon. Sőt, mondok jobbat: a szobád sem a tiéd, hanem egy szoba a szüleid tulajdonában álló lakásban, amiben hagyják, hogy te aludj. Majd ha lesz saját autód, azt engedsz beleülni, akit akarsz. Addig meg az a nagy helyzet, hogy a szüleid hagyják, hogy velük utazz az autójukban, és időnként megengedik másoknak is, hogy odaüljenek. Mert az az ő autójuk, amibe az ül be, akinek ők megengedik, és mert az nem a te helyed. Pont.
Az meg, ahogy a rokonodról beszélsz, elképesztően gáz. Persze, én is valószínűsítem, hogy egy unatkozó troll vagy, akinek nincs jobb dolga, mint itt hergelni a népet (mondjuk az is egy szomorú élet lehet...) De ha mégsem, akkor egyszerűen szánalmas vagy. Ki vagy te, hogy olyanokat írj, hogy más senki hozzád képest, meg "patkány senkiházinak" hívd őket? Mit értél el eddigi életedben? Letettél bármit az asztalra? Komolyan, válaszolj már légyszi ezekre a kérdésekre. Egy elkényesztetett gyerek vagy, semmi több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!