Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én reagálom túl?

Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?

2022. ápr. 13. 22:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 A kérdező kommentje:
Nem,de azert az elfogadhatobb lett volna
2022. ápr. 14. 15:28
 52/125 anonim ***** válasza:
100%
Gazdaglany szappanopera 23. evad 57.epizód 😁😁😁
2022. ápr. 14. 16:37
 53/125 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy te így is egy senki vagy? Sőt, mondok durvábbat, egy csóró senki. Az megvan, hogy neked nincs SEMMID, csak a szüleidnek van? Igazi hülye kis pitscha vagy :D majom…
2022. ápr. 14. 16:40
 54/125 anonim ***** válasza:
100%

De a rokonnak honnan kéne tudnia?

A szüleid nem tudják, hogy autista vagy?

Azért mondták el a sztorit és azért engedtrk a helyedre?? Tudják, hogy a helyed? Nekik kéne tudni, nem a rokonnak..meg akarsz verni valakit, aki nem direkt bántott. Ez meg már valami más is, nem csak autizmus

2022. ápr. 14. 16:43
 55/125 A kérdező kommentje:
Nem vagyok autista ;) csak utalom ha olyanba pofatlankodnak ami az enyem.
2022. ápr. 14. 17:04
 56/125 anonim ***** válasza:
100%
Jo, miért nem vagy mérges az ezt hagyó szüleidre?
2022. ápr. 14. 17:24
 57/125 A kérdező kommentje:
A szuleime az auto a hatso hely csak az enyem… oket tisztelem mert sokmindent elertek a nullarol az eletben. Veluk sosem lennek tiszteletlen.
2022. ápr. 14. 17:31
 58/125 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen hely nem a tiéd. Sehol. Sem a szüleid autójában, sem a buszon, sem egy padon. Sőt, mondok jobbat: a szobád sem a tiéd, hanem egy szoba a szüleid tulajdonában álló lakásban, amiben hagyják, hogy te aludj. Majd ha lesz saját autód, azt engedsz beleülni, akit akarsz. Addig meg az a nagy helyzet, hogy a szüleid hagyják, hogy velük utazz az autójukban, és időnként megengedik másoknak is, hogy odaüljenek. Mert az az ő autójuk, amibe az ül be, akinek ők megengedik, és mert az nem a te helyed. Pont.

Az meg, ahogy a rokonodról beszélsz, elképesztően gáz. Persze, én is valószínűsítem, hogy egy unatkozó troll vagy, akinek nincs jobb dolga, mint itt hergelni a népet (mondjuk az is egy szomorú élet lehet...) De ha mégsem, akkor egyszerűen szánalmas vagy. Ki vagy te, hogy olyanokat írj, hogy más senki hozzád képest, meg "patkány senkiházinak" hívd őket? Mit értél el eddigi életedben? Letettél bármit az asztalra? Komolyan, válaszolj már légyszi ezekre a kérdésekre. Egy elkényesztetett gyerek vagy, semmi több.

2022. ápr. 14. 18:06
 59/125 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, a kiscsaj egy csávónak se kell, vagy egy csajnak se ha hapsi... és mivel nincs élete hazugságokkal üti el az időt. Szánalmas kis hülye lehet.
2022. ápr. 14. 19:00
 60/125 anonim ***** válasza:
87%
tényleg autista lehet...
2022. ápr. 14. 19:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!