Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?
Igen láttam, ezért mondtam, hogy Asperger-Auti vonalon érdemes nézelődni. Mert azokra jellemző ez. És még egy csomó más is.
2022. ápr. 14. 20:38
82/125 anonim válasza:
Nem egyértelműek a tünetei. Nem az zavarja, ami egy autistát zavarna, az látszik rajta. Egyszerűen egy elkényeztetett kisgyerek, aki földhöz vágja magát, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Ne "vádoljátok" meg ilyenekkel, mert csak az autisták "rossz hírét" keltitek.
2022. ápr. 14. 20:39
83/125 anonim válasza:
82: Elég sok fajtája van annak a kórképnek is. Nem bántom az autikat és az aspisokat (én aspergeres vagyok, bár nálam másban jelentkezik, és szerencsére "enyhe"). De ez a görcsös ragaszkodás valamihez ami vélten az övé, az ehhez kapcsolodó hiszti, azt, hogy nem érti meg, hogy ez nem az övé és másnak is van ehhez joga. A helyzet felismerési problémák azért jelezhetik azt is.
2022. ápr. 14. 20:43
84/125 anonim válasza:
En azt nem értem, hogy egyesek idejönnek és sértegetni kezdik kérdezőt korlátolt módon, hogy bolond meg hisztis. (Tegyük félre, hogy kamu vagy nem, maga egy ilyen szitu)
Szerintük a depressziós is az, gondolom.
Mert nincs pszichés betegség, csak hiszti. Hát nem élnék ilyen korlátolt felfogással, az biztos. Sok ilyen van, ws q mellettük elő depressziós vagy akár autista, csak készül ki jobban, mert nincs megértés, nincs emberség, csak eltaposas, kinevetes
2022. ápr. 14. 20:46
85/125 anonim válasza:
#84 melyik pszichés betegség tünete, hogy ha szegényebb rokon ül a helyére, akkor mindenkivel meg akarja szakítani a kapcsolatot, és szemetek, meg mit képzelnek magukról, de saját bevallása szerint egy gazdagabb rokontól annyira nem zavarná a dolog?
2022. ápr. 14. 20:51
86/125 anonim válasza:
Az, hogy senkiházinak és patkánynak hív másokat egyedül arra utal, hogy konkrétan a rokon személyével (és a saját neveltetésével) van a problémája. Ennyi alapján nem lehet valakit autistának hívni, mint ahogy nem mindenki nárcisztikus, akit ebben a GYK kategóriában annak neveznek. Az autizmus egy kimondottan nehezen diagnosztizálható kórkép, ami alaposan kiképzett szakembert igényel. Ne játsszátok légyszi a pszichiátert, akkor sem, ha van személyes tapasztalatotok egyes mentális problémákkal, mert csak tovább rontjátok a pszicho-szakmák hírnevét, amiket egyesek így is feleslegesnek gondolnak, "hiszen a Wikipédián meg a Webbetegen amúgy is megtalálni a választ"... Tényleg nem neked szeretnék beszólni, 83-as, de annyi ember osztja itt az észt kb. nulla infó alapján, hogy az hihetetlen. Egy fejfájásos embernek sem mondjuk azt, hogy "hallod, tuti agydaganatod van", úgyhogy ne mondjuk már valakinek, hogy mentális beteg egy tünet alapján. :)
2022. ápr. 14. 20:52
87/125 anonim válasza:
85. 👍
Én is kívancsi lennek erre..
2022. ápr. 14. 20:55
88/125 anonim válasza:
Ha nem autista, csak gyermeteg,hisztis, az is valamilyen személyisegzavar nála, ami pszichés. Nem tehet róla, nem vette, terápia segítene.
De az nem, ha valaki belerúg. Annak se ép a pszihéje
2022. ápr. 14. 21:04
89/125 anonim válasza:
Te nem ugyanaz a 17 éves fiú vagy, aki orrbavágta az apjàt zseblámpával utána meg fel akarta jelenteni a gyámhatóságnál?
2022. ápr. 14. 22:26
90/125 kovpet válasza:
Kérdező, a mesédben az ötletet 9,3 pontra értékelem, a kivitelezést 5,2-re.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!