Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én reagálom túl?

Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?

2022. ápr. 13. 22:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
100%
Egyre gázabb provokációkkal áll elő...
2022. ápr. 15. 11:24
 112/125 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mindig van, aki komolyan veszi.
2022. ápr. 15. 12:20
 113/125 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt már senki sem veszi komolyan. Csak neki erre van szüksége. Már mint arra,hogy valaki lehülyézze,mert ezt a szüleitől nem kapja meg. De most komolyan. Milyen unalmas élete lehet? Két pénzszórás között mit csinálhat? Jajj tudom: otthon sír a méreg drága cuccai között,hogy őt senki sem szereti😂😂😂
2022. ápr. 15. 21:11
 114/125 anonim ***** válasza:
100%

Ja, kérdező, nem elég, hogy a csóri odaült a helyedre, hanem még a szomszéd ülésre is lerakott egy nejlonszatyrot, amiben egy doboz bűzlő tüttyölt ratyli volt. Ráadásul emberünk nemcsak fingott, meg ráizzadt az ülésedre (mint ahogy az előzőek írták), hanem még pár csepp pisije is elcsöppent. 😆😅

Komolyan mondom, nem tudom mi lesz azzal a szerencsétlen autóval. Legjobb lenne, ha kérnél egy másikat. 😃

2022. ápr. 16. 19:37
 115/125 anonim válasza:
63%
Ha belegondolsz a szegèny rokonod helyzetèbe, csak vendèg volt az autóban, beült, nem is jutott eszèbe sem, hogy "rossz" helyre ült, senki sem figyelmeztette erre. Nem hibàs, nem szidhatod. Szerintem fordulj a szüleidhez ès beszèld meg velük,hiszen ök a felelösek.
2022. ápr. 17. 08:55
 116/125 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem belepofátlankodott, nem tudta, hogy te ilyen idióta vagy.

2. Az idiótaságodért te vagy a felelős, nem ő.

3. Magadra legyél dühös az idiótaságod miatt, ne rá, mert ő nem tehet arról, hogy te idióta vagy.

4. Ha idegennek érzed az autót, akkor többet ne ülj be, és meg van oldva.

5. Túlságosan elkényeztetett az élet téged, az a bajod. Nagyot szívsz, ha nem változol magadtól. Remélem, ez az eset majd ráébreszt, hogy valami nincs veled rendben.

2022. ápr. 19. 13:13
 117/125 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért nem törötlék még ezt a kérdést. Te meg kérdező sürgsen keress fel egy szakembert (legalább pszichológus, de lehet, hogy egy pszichiátert sem ártan) és kezeltesd magad mert súlyos elmebajod van.
2022. ápr. 20. 15:10
 118/125 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert régen nem nevettem ilyen jót! :D
2022. ápr. 24. 18:04
 119/125 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj a szüleidnek, hogy vegyetek egy új autót. Mivel gazdagok vagytok, ezt ajándékozzátok el annak a "senkinek". :D
2022. ápr. 24. 19:20
 120/125 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: szerintem a kérdezőnek elég lenne egy bkk bérlet. Ott aztán nyavalyoghat kik ülnek a "helyére".
2022. ápr. 24. 20:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!