Tényleg én reagálom túl?
Kérdező! A hátsó hely sosem volt/lesz a te kizárólagos tulajdonos. Azért az autóért a szüleid dolgoztak meg, te egy fillért sem adtál bele. Ők döntik el, hogy kit hová ültetnek be. Nem is értem miből gondoltad ezt a baromságot.
Remélem ez csak egy trollkérdés és nem vagy ennyire sötét gyerek!
Óvodás korban vérre menő csatákat vívtunk nővéremmel, ha mentünk valahova, hogy ki ül anyánk háta mögött, csak mi felnőttünk azóta.
Próbáld meg te is, nem rossz dolog :)
Nem,csak értitek… ő ne akarjon már bepofátlankodni a helyemre… mert
Egy senki mellettem.
Senki melletted ?
Te is csak a szüleid segítségével vagy valaki
Majd 10-15 év múlva kiváncsi lennék te mire jutsz
Rájöttem neked mi bajod.
Nem az a bajod hogy odaült, hanem hogy egy olyan ült oda aki a szemedben egy senki. Egy csóró senki nehogy már beüljön a te kocsidba.:)
Ha egy csinos kis fiatal lányka vagy gazdag haverod ül oda, az már más tészta igaz? :)
Te egy ugyanolyan senki vagy mint ő. A pénzeddel nem leszel valaki, sose leszel, de ezt nem fogom neked elmagyarázni, olvasgass sikeres emberek gondolkodásmódjáról, világszemléletéről!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!