Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én reagálom túl?

Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?

2022. ápr. 13. 22:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/125 anonim ***** válasza:
96%
Bizony-bizony, szerintem ne ülj bele többé, buszozzál csak szépen! Ilyen hülyét.
2022. ápr. 13. 23:52
 22/125 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor belegondolok, hogy az ilyeneknek csili szalonautó jut a segge alá, mikor jó dolgukban azt se tudják, hova szrjanak...

Én meg ülök itt azon lamentálva, hogy minek kellett nekem a jogsi, sose lesz annyi pénzem, hogy normális kocsit vegyek, fenntartsak.

2022. ápr. 13. 23:52
 23/125 anonim ***** válasza:
98%

ROHADTUL túlreagáltad.

Szerintem szükséged lenne egy pszichológusra, kicsit borderline-os beütése van annak, ahogy előadod magad. A birtoklási vágyad szürreális és hajmeresztő, és túlérzékeny vagy, túl könnyen elveszted az irányításodat az indulataid felett. Egy ötperces pulykaméregből felindulva azon gondolkodni, hogy örökre kapcsolatot bontasz valakivel egy pitiáner dolog miatt, bőven az érzelmi instabilitás és az önsorsrontó méretet öltő "mindent vagy semmit" elvnek a megnyilvánulása. Később ebből még sok problémád lehet, méghozzá nem "valaki más ült a helyemre" szintű.

2022. ápr. 13. 23:55
 24/125 Argloss ***** válasza:
100%
Rossz felé irányítod a haragodat. Ezt a szüleid tették, ők hagyták beszállni a kocsiba, ráadásul a TE helyedre! Ezek után az lenne a minimum, hogy új ülést szereltetnek be, meg ózonos fertőtlenítést kérnek. Szerintem egy hétig ne is beszélj velük, érezzék, hogy mit tettek veled!
2022. ápr. 14. 00:18
 25/125 anonim ***** válasza:
95%
Persze, persze , nem vagy troll. Akkor fogyatékos? Autista?
2022. ápr. 14. 00:26
 26/125 anonim ***** válasza:
97%

22-est pontozzátok fel légyszi, mert rohadtul igaza van.

Kérdező: az az autó nem a tiéd. Az a hely nem tiéd. Azt a kocsit anyádék vették és ide-oda elvisznek téged benne. Szépen holnap reggel ezt köszönd meg, mert nekik ez nem kötelező, csak szeretnek és megteszik neked. Te ezzel visszaélsz és olyanért hisztizel amit önerődből 10 év múlva se tudnál megtenni.

2022. ápr. 14. 00:31
 27/125 anonim ***** válasza:
72%
22-es komolyan vesz egy ilyen szánalmas kamut.
2022. ápr. 14. 00:32
 28/125 anonim ***** válasza:
98%

Ha ezt szülőként megtudnám a lányomról, a pofon és a buszbérlet is a tiéd lenne, csak a tiéd!

Nekem ez arra világítana rá, hogy egy beképzelt kis majmot neveltem, amin extra sürgősen változtatnom kellene. Egy jó időre lemondhatnál minden kényelemről, és luxusról.

Ja, és persze az autó mellett a házat és a ház előtti járdát is takarítanád minden nap.

2022. ápr. 14. 01:35
 29/125 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos a felháborodásod, viszont egyszerű a megoldás. A szüleidet küldd el szibériai bérrabtartásba, amiért ezt tették veled, majd a Fekete Delfin börtönben rájönnek, mekkorát hibáztak. Az autónak annyi, az már kuka, vegyetek egy steril példányt. Természetesen a rokont is deportálni kell valamelyik uránbányába.
2022. ápr. 14. 02:21
 30/125 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lesznek gondok a nőkkel.😂
2022. ápr. 14. 05:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!