Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én reagálom túl?

Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?

2022. ápr. 13. 22:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 anonim ***** válasza:
23%
#89: te jó ég! Fiú is lehet ilyen hisztis 3.14...? 😂😂😂
2022. ápr. 15. 08:38
 92/125 anonim ***** válasza:
100%
#90: 3-nál többet nem adnek a kivitelezesre.. 😂
2022. ápr. 15. 08:39
 93/125 anonim ***** válasza:
100%

90/92 válaszoló: szerintem a sztori 6, a kivitelezés 4 🤷🏼‍♀️.

Valahol nagyon sántít az egész. Én igazán jómódú családba születtem, a szüleim barátai is nagyrészt ilyen körülmények közt éltek. Pont ebben a közegben nem "divat" ez a "ne érj hozzá, most vettem" stílus, mert nem számít akkora, hatalmas dolognak a szalonból kihozott új autó (attól még megvan becsülve, meg vigyázva rá!). Inkább megy a "nézd meg, próbáld ki milyen az új xy" főleg ha van benne valami újdonság vagy extra😅. Sőt, a szegényebb ismerősökkel, barátokkal szemben sincs ez, hogy nehogy hozzáérjen. Pláne kérkedés elöttük, mert felesleges, tisztában van mindenki az anyagi helyzetével, nem kell bizonygatni, hogy nekünk milyen jól megy. Nekem a sulis barátaim középosztálybeli, vagy kicsit szegényebb gyerekek voltak, sose volt ez téma, hogy nehogy hozzáérjen akármihez, mert az csak az enyém.

2022. ápr. 15. 09:15
 94/125 anonim ***** válasza:
100%

Hiába próbalta tegnap bagatellizalni vki avkerdező elmeallapotát, baromira nincs rendben vállon felül ez a tini.

Lehet h nem asperger, de a bedrótozás qrvara el lehet állítódva.

Nem csodalnam egyebkent ha kezeles alatt állna... csak ugye erről nem fog beszélni.

2022. ápr. 15. 09:22
 95/125 A kérdező kommentje:
En meg azt nem csodalnam,ha valami ehezo csaladbol szarmaznal😂
2022. ápr. 15. 09:34
 96/125 A kérdező kommentje:
De errol ugye nem fogsz beszelni😅
2022. ápr. 15. 09:35
 97/125 anonim ***** válasza:
100%

Lenyugodtál már? Vagy hisztiztél meg egy sort anyadéknak is?? 😂😂😂

Gyorsan ültess oda egy gazdag rokont,bhogy felülülje a szegenyvrokon dns-nyomait...

2022. ápr. 15. 09:45
 98/125 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tisztàban vagy, hogy az a szegényebb rokon nàlad jómódúbb, mivel neked semmid nincs?
2022. ápr. 15. 09:48
 99/125 anonim ***** válasza:
100%
Büszke kehetsz a szüleidre,higy egy ilyen elkényeztetett pi.át neveltek belőled. Nincs neked semmilyen pszihés bajod. Egyszerűen csak te voltál a játszótéren az a gyerek,akinek az anyja mindenkire rászólt,ha fel akart mászni a mászókára,mikor te rajta voltál. Normális esetben az ilyen szülőket szégyelni szokták.
2022. ápr. 15. 09:53
 100/125 A kérdező kommentje:
Megis az en rihataramban van egy csaladi haz ára es nem a tiedben🤪 inkabb ezzel torodj
2022. ápr. 15. 10:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!