Tényleg én reagálom túl?
Innen kellene beszerelni a kocsiba az ülést, mindjárt boldog lenne!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1171..
120, én tapasztaltam, hogy valaki a buszon "nyavalygott", mert az ülőhelyéhez közel ültem le. :D ( Ő férfi, én nő és a busz már mindenütt tömve volt én meg sokat mentem. )
A nyavalygást úgy értsd, hogy belém rúgott párat. :D Aludt a buszon és elfoglalt egy helyet egy négyesben, én egy másik helyet, hozzá se értem, meg se szólaltam, rá se néztem, csak csendben ültem, aztán amikor kinyitotta a szemét és meglátott az ő kis szektorában engem mint gonosz betolakodót, megrugdosott. :D
Ilyen embereknél el tudom képzelni, hogy mit reagálnának, ha a kérdező által leírt felfogású személy odamenne, hogy "Elnézést, de ott én ülök." :D
Úgyis csak az irigység beszél belőlünk... :D
Ja nem én elvágnám az ereimet, ha egy megvilágosodott pillanatomban rájönnék, hogy ilyen idióta vagyok, és esélyem sincs változni.
Undorító kis narcisztikus féreg, amúgy meg kamugép, aki a semmire egy kis irigységre és figyelemre vágyik, de csak megvetést és szánalmat érdemel, legyen akármilyen a valós anyagi helyzete.
Nem, nem kell bizonygatnod sem... ha igaz is lenne a nagy vagyon, akkor is inkább egy szegényebb de értékesebb nőt (ill. nőként pasit) választanék, mint téged (a fajtádat).
Az ilyen rinyálósakat, mint a kérdező belepottyantanám egy budiba, ami másfél méter szarral van tele, és rátenném a fedőt. Mire kimászik, már nem hisztizik olyan apróságok miatt, hogy valaki más is ült már a helyére.
Az jutott az eszembe, hogy ezek az emberek a legéletképtelenebbek, és az elsők között halnak meg pl. egy nehezebb helyzetben. Pl. ha bármilyen gettóba kerülnének. Képzelem, hogy mi lenne ezzel a csajjal most, ha Ukrajnában született volna. És ki tudja, mit hoz a holnap... Semmire sincs garancia, arra sem, hogy szép és fiatal és egészséges maradsz, sőt. Viszont alkalmazkodni a helyzethez baromira nem tudsz majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!