Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én reagálom túl?

Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Beült egy szegényebb rokonom a kocsinkba,és az én helyemre. elvitték a szüleim bevásárolni őt és kitették a bolt előtt,ez kb. egy 10 perces út volt. Haza már busszal jött. Kiakadtam mert szalonból van az autó,és nekem azért is volt legfőképp különleges,mert senki sem ült még benne a hátsó ülésen rajtam kívül. De ő most megszakította ezt a dolgot, így azt sem tudom szinte,hogy üljek most bele,mert úgy érzem szinte mintha elvettek volna belőle. Ki fogom takarítani utána nyilván,de attól félek nem lesz olyan mint előtte. Ezt most én dramatizálom túl?

2022. ápr. 13. 22:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/125 anonim ***** válasza:
100%

Innen kellene beszerelni a kocsiba az ülést, mindjárt boldog lenne!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1171..

2022. ápr. 24. 20:51
 122/125 anonim ***** válasza:
100%

120, én tapasztaltam, hogy valaki a buszon "nyavalygott", mert az ülőhelyéhez közel ültem le. :D ( Ő férfi, én nő és a busz már mindenütt tömve volt én meg sokat mentem. )

A nyavalygást úgy értsd, hogy belém rúgott párat. :D Aludt a buszon és elfoglalt egy helyet egy négyesben, én egy másik helyet, hozzá se értem, meg se szólaltam, rá se néztem, csak csendben ültem, aztán amikor kinyitotta a szemét és meglátott az ő kis szektorában engem mint gonosz betolakodót, megrugdosott. :D

Ilyen embereknél el tudom képzelni, hogy mit reagálnának, ha a kérdező által leírt felfogású személy odamenne, hogy "Elnézést, de ott én ülök." :D

2022. ápr. 25. 07:55
 123/125 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis csak az irigység beszél belőlünk... :D

Ja nem én elvágnám az ereimet, ha egy megvilágosodott pillanatomban rájönnék, hogy ilyen idióta vagyok, és esélyem sincs változni.

Undorító kis narcisztikus féreg, amúgy meg kamugép, aki a semmire egy kis irigységre és figyelemre vágyik, de csak megvetést és szánalmat érdemel, legyen akármilyen a valós anyagi helyzete.

Nem, nem kell bizonygatnod sem... ha igaz is lenne a nagy vagyon, akkor is inkább egy szegényebb de értékesebb nőt (ill. nőként pasit) választanék, mint téged (a fajtádat).

2022. ápr. 25. 09:25
 124/125 anonim ***** válasza:
100%
122: hát ez nem normális. Nàlam olyan volt, hogy megbotlottam egy ember lábába (ő támaszkodott én meg még nem tudtam kapaszkodni, a villamos meg elindult, erre ő kezdett káromkodni meg elküldeni a ...-ba. Meg olyan, hogy a nagyon tömött buszon csak oldalra hajolva tudtam kapszkodni,annyira tele volt, erre egy ülő férfi elkezdett velem veszekedni, hogy belelógok az auràjába és mit képzelek magamról. A kezem kb 40 centire volt a feje előtt. Szóval vannak nem normàlisok. (120 voltam)
2022. ápr. 25. 10:50
 125/125 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen rinyálósakat, mint a kérdező belepottyantanám egy budiba, ami másfél méter szarral van tele, és rátenném a fedőt. Mire kimászik, már nem hisztizik olyan apróságok miatt, hogy valaki más is ült már a helyére.

Az jutott az eszembe, hogy ezek az emberek a legéletképtelenebbek, és az elsők között halnak meg pl. egy nehezebb helyzetben. Pl. ha bármilyen gettóba kerülnének. Képzelem, hogy mi lenne ezzel a csajjal most, ha Ukrajnában született volna. És ki tudja, mit hoz a holnap... Semmire sincs garancia, arra sem, hogy szép és fiatal és egészséges maradsz, sőt. Viszont alkalmazkodni a helyzethez baromira nem tudsz majd.

2022. ápr. 25. 11:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!