Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyák! Mit szólnátok, ha a...

Anyák! Mit szólnátok, ha a fületekbe jutna, hogy a nagymama (ti anyutok) nem tartja szépnek az unokát?

Figyelt kérdés
Persze szemben kedves, nem mondaná meg, bár célozgat, hogy jobban illene egy másik frizura a kislánynak. Sajnos valóban nagyon vékonyszálú, ritka hajú a gyerek (apja hajminősége), de azért messze nem gondolnám csúnyának pusztán ezért. A nagynéni vagyok a sztoriban, múltkor együtt mentem tesómmal az oviba a gyerekért, és otthon anyu kérdezte, hogy na milyen a kislány a többi gyerek közt? Csúnyácska? Eszemben sincs visszamondani tesómnak, ne higgye azt senki, csak anyumból néha kitör a kíméletlenül őszinte, és valahol számolok vele, hogy egyszer megmondja majd tesómnak is. Korábban nem volt panasza nővérem férjére se, bár nem tartja egy esztétikus férfinek, lehet, hogy innen fúj a szél? Tény, hogy a gyerek kiköpött az apja.

2021. jún. 10. 13:38
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
Attól, hogy kiírtam ide, szerinted nem mondom meg neki is? Eleve bele se mentem a csúnyázásba, ezt is írtam. Soha nem volt olyan a kapcsolatunk, hogy ne mertük volna megmondani egymásnak a véleményünket, sőt... Amúgy pedig képzeld, nem, nem az a témám, hogy ki hogy néz ki, értelmes témákról szoktunk beszélni a párommal és a barátaimmal. Addig amíg valaki ad magára, mosakszik, ízlésesen öltözik nekem aztán édesmindegy, hogy néz ki a továbbiakban, nem nekem akar tetszelegni és én se neki.
2021. jún. 11. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!