Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyák! Mit szólnátok, ha a...

Anyák! Mit szólnátok, ha a fületekbe jutna, hogy a nagymama (ti anyutok) nem tartja szépnek az unokát?

Figyelt kérdés
Persze szemben kedves, nem mondaná meg, bár célozgat, hogy jobban illene egy másik frizura a kislánynak. Sajnos valóban nagyon vékonyszálú, ritka hajú a gyerek (apja hajminősége), de azért messze nem gondolnám csúnyának pusztán ezért. A nagynéni vagyok a sztoriban, múltkor együtt mentem tesómmal az oviba a gyerekért, és otthon anyu kérdezte, hogy na milyen a kislány a többi gyerek közt? Csúnyácska? Eszemben sincs visszamondani tesómnak, ne higgye azt senki, csak anyumból néha kitör a kíméletlenül őszinte, és valahol számolok vele, hogy egyszer megmondja majd tesómnak is. Korábban nem volt panasza nővérem férjére se, bár nem tartja egy esztétikus férfinek, lehet, hogy innen fúj a szél? Tény, hogy a gyerek kiköpött az apja.

2021. jún. 10. 13:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
27%
40, jajj velemenye van meg szeme..
2021. jún. 10. 20:22
 42/51 anonim ***** válasza:
65%
Az is kérdés, mennyire megbizhato forrásbol halalná az ember, elgalábbis én nem nagyon hinnám el ha nema sajat szajabol halom.
2021. jún. 10. 21:14
 43/51 anonim ***** válasza:
67%

Ez a "legalább őszinte" a bunkó parasztok kedvence. Mondjátok, az nem opció, hogy valaki gondol valamit... és befogja az ólajtó száját?

Nekem is van véleményem egy csomó emberről, és nem beszélem ki őket másoknak, hogy "te, ez az x aztán qrva ronda, nem? Csak őszinte vagyok."

Pláne ha olyanról van szó, amiről valaki nem tehet. Érdekes, hogy az őszinte embereknek mindig negatív a véleményük, soha nem hallottam dicsérgetős őszinte embert...

2021. jún. 11. 03:01
 44/51 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, valóban csak a negatív véleményüket hangoztatják így. Na meg a nagy őőőszinteségnek hazudott szimpla bunkózás után ha valaki nekik reagál hasonló módon, akkor arra már bevágják a durcát és drámakirálynőznek bőszen. Akkor valamiért már nincs a "de legaláb őszinteee" demagógia.
2021. jún. 11. 06:38
 45/51 anonim ***** válasza:
76%

A legviccesebb, hogy mindig ilyen kis piszlicsáré dolgokban őszinték. De a férjjel kommunikálni, ha gáz van, az nem megy, anyósnak megmondani a frankót, az is nehéz, munkahelyen megmondani a magáét, szintén tabu.

Nem mondom azt, hogy nincsenek ronda gyerekek, mert sok van. De ha most felmegyek a facebookra, és mindegyik koboldszerű kiskölyök képe alá odaírom őszintén, hogy randa, akkor mivel leszek több?

2021. jún. 11. 10:02
 46/51 A kérdező kommentje:
Vagy amikor a kifejezetten előnytelen külsejű ember szapulja a másik külsejét hatalmas arccal...
2021. jún. 11. 10:11
 47/51 anonim ***** válasza:
4%
45, igen, csak ez nem egy random kisgyerek, hanem az unokád, akirol azert jóformán kialakul egy velemenyed. Ez tenyleg csak azoknak esik rosszul, akiknek az onertekelesuk 0, meg tudjak hogy tenyleg ronda a gyerek. 🤷🏻‍♀️ máskülönben senki se foglalkozna ezzel, es letudnatok annyival, hogy hulye az anyós, nincs szeme, nem kell vele foglalkozni. Legalábbis en igy szoktam.
2021. jún. 11. 11:57
 48/51 anonim ***** válasza:
4%
És annyira rossz dolog, ha valakinek a negatív véleménye rosszul esik a másiknak? Pont azért, amit mondasz: mert családtag? Nekem is vannak csúnya gyerekek, felnőttek a családban, lehet én is az vagyok valakinek, de tök értelmetlen beszólni neki, mert csóri mit tud csinálni? Ebben mi az építő kritika?
2021. jún. 11. 12:43
 49/51 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem egy bizonyos iq-eq szint felett az ember ilyet szóba se hoz, főleg családon belül nem. Mindenkinek meg van a maga szépérzéke, kinek mi tetszik, de arról vitát nyitni, hogy xy hogy néz már ki, milyen ronda / csúnya, milyen kövér / sovány azért eleve igen prosztó.
2021. jún. 11. 12:48
 50/51 anonim ***** válasza:
92%
Még mindig nem mondta se a gyereknek, se az anyukának csak neked, es ne merd azt mondani, h te sosem mondtad másról hogy csunya. Nyilvan szemtől szembe en sem mondom meg a másiknak, h csunya, mivel full semmi ertelme, es valószínűleg csak elbasznám a kedvet, de massal meg lehet beszelni hogy mit gondolunk errol. Latom mostmar nagyon belejöttel Kerdezo, ha ennyire proszto dolog ez, akkor miert nem anyudnak PREDIKALSZ (nem projektalsz) errol, hiszen o csinalta, nem mi? Persze tudom, neked is ide leirni konnyebb, mint a szemébe mondani, hogy fogja vissza magat. Egy bizonyos iq szint felett ezt is a masik arcába mondjak, nem gyakorira irkaljak ki.
2021. jún. 11. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!