Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyák! Mit szólnátok, ha a...

Anyák! Mit szólnátok, ha a fületekbe jutna, hogy a nagymama (ti anyutok) nem tartja szépnek az unokát?

Figyelt kérdés
Persze szemben kedves, nem mondaná meg, bár célozgat, hogy jobban illene egy másik frizura a kislánynak. Sajnos valóban nagyon vékonyszálú, ritka hajú a gyerek (apja hajminősége), de azért messze nem gondolnám csúnyának pusztán ezért. A nagynéni vagyok a sztoriban, múltkor együtt mentem tesómmal az oviba a gyerekért, és otthon anyu kérdezte, hogy na milyen a kislány a többi gyerek közt? Csúnyácska? Eszemben sincs visszamondani tesómnak, ne higgye azt senki, csak anyumból néha kitör a kíméletlenül őszinte, és valahol számolok vele, hogy egyszer megmondja majd tesómnak is. Korábban nem volt panasza nővérem férjére se, bár nem tartja egy esztétikus férfinek, lehet, hogy innen fúj a szél? Tény, hogy a gyerek kiköpött az apja.

2021. jún. 10. 13:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Anonim oldalon teljes ismertség nélkül aztán ez egy nagyon nagy továbbmondás, hú meg ha, mert ki lett írva egy szitu. 😁 Úgyse tudja senki, név szerint kikről van szó, a GYK pedig erre való. Nem kell álszenteskedni.
2021. jún. 10. 17:44
 32/51 anonim ***** válasza:
3%
29-es milyen továbbmondás már? :D Véleményt kért névtelenül egy eleve anonim oldalon, ahogy teszi ezt itt mindenki. Kis képmutatóka...
2021. jún. 10. 17:49
 33/51 anonim ***** válasza:
73%
En attol vagyok ki, mikor a szemmel láthatóan ocsmany gyereket babusgatja mindenki, hogy jajj de gyönyörű meg ilyenek. Semmi gond nincs ezzel, ha neki ez a véleménye, max ne a gyerek es az anyuka elott hirdesse ezt. Nem jelent még semmit, ha most ronda, siman lehet hogy kesobb szep lesz, neha fordítva is szokott lenni. 🤷🏻‍♀️
2021. jún. 10. 19:07
 34/51 A kérdező kommentje:
Szó nincs róla amúgy, hogy a gyerek ronda lenne... Csak a haja nem szép egyedül. Nem tudom, miért erre projektál mindenki.
2021. jún. 10. 19:27
 35/51 anonim ***** válasza:
71%
Es azt te honnan tudod hogy masnak mi a ronda? Lehet o annak látja.. En is annak latom Palvin Barbit megis hires modell. 🤷🏻‍♀️ Nem tudom ennyitol miert kell kardba dőlni, sok ember lesz még aki csunyanak fogja latni, akar felnőtt korában is. Mivel mindenkinek mas a véleménye. Nem mindegy? xD
2021. jún. 10. 19:32
 36/51 anonim ***** válasza:
70%
Amugy meg a projektal az mast jelent. Szerintem te a reflektalra gondolsz.
2021. jún. 10. 19:34
 37/51 A kérdező kommentje:
Is-is, sajna projektálnak is azért, lásd a gyerek biztos ronda, anyum legalább őszinte, én kibeszélek meg keresztvizet szedek le azzal, hogy kiírtam egy szitut (wtf?) holott egyikről sem volt szó, látatlanban projektáltak sokan mindenfélét.
2021. jún. 10. 19:40
 38/51 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Mondjuk mert erről szól a kérdésed?

Akik erre "projektálnak", azok a kérdésedre válaszolnak, nem az unokahúgodat minősítik!

Csak te ragaszkodsz a rokongyerekhez, de ebben az esetben így kellett volna kiírnod a kérdést:

"Mit szóltok ahhoz, hogy anyám nem tartja szépnek a nővérem gyerekét, aki az unokája!"

2021. jún. 10. 19:58
 39/51 anonim ***** válasza:
26%
Meg mindig rosszul használod a szot.
2021. jún. 10. 20:00
 40/51 A kérdező kommentje:
Miért használnám rosszul? A saját maga belső valóságát vetíti ki az ilyen.
2021. jún. 10. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!