Az én dolgom az hogy 23 évesen pelenkázom és 0-24-be ellássam a a járni nem tudó mamámat, meg hogy fözzek, takarítsak, mossak mindenkire?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 22:51
71/72 A kérdező kommentje:
Lelkileg az egész megterhelő volt, ha minden igaz septemberre egyetemre megyek, ne tudom hogyan tudnám férerakni az egész helyzetet, hogy fogok maj a tanulásra koncentrálni hogyha agaszt az egész dolog..
Otthon nem jó.. fáradt vagyok, mire jön a suli teljesen ki fogok merülni. Van egy otthon ahova mehetne a mama, azt mondták ő lesz a következő, de mégnem történt semmi.. azt mondják jó az az otthon,
Nem tudom mi lennea jó, csak azt hogyha fojtatom az egészet akkor saját dolgaimra nem fogok tudni figyelni.
2020. aug. 14. 17:30
72/72 Savlekotő válasza:
Minden családba van egy hozzád hasonló balek,sose értettem ahol család van,miért egy emberre hárul a teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!