Az én dolgom az hogy 23 évesen pelenkázom és 0-24-be ellássam a a járni nem tudó mamámat, meg hogy fözzek, takarítsak, mossak mindenkire?
Ahhoz hogy erre választ adjunk, tudnunk kéne egy pár dolgot..
Pl. :a szüleid?
Együtt laktok?
Hányan laktok együtt és kik.. Stb.. Bővebben lécci
Gyerekeid vannak?
Én nem értem ezt a gondozás dolgot, mi az hogy a te dolgod? Kórházé esetleg vagy az öregotthoné.
Ha így hozta az élet és te vagy az egyetlen cselekvőképes személy a háztartásodban, akkor igen.
Mert erről szól a család. Segítjük egymást, vigyázunk egymásra, gondoskodunk egymásról.
Nyilván nem a pelenkáznivaló nagymama fogja megcsinálni az otthoni teendőket (csinált ő már eleget eddigi élete során) hanem a fiatal, erőteljes családtag aki képes megcsinálni.
van egy öcsém aki kb egész nap otthon játszik a gépen ha nincs kaja akkor hisztizik, apám horgászik, vagy a nőőőjénél van néha meg megy dolgozni (mzg), anyukám meghalt, nővérem elmenekült otthonról egy évben haszajön max 2szer ha nagyon muszáj,
igazából elegem van hogy, felsöpörni sem tudnak, ha semmi szabaiőm nincs hogy szólnak hogy adjak a mamának vizet de látják hogy épp mást csinálok, ők is ahatnáak, semmit nem alszom mert az öcsém hajnali 3-ig fentvan és ha megy ki még be is jelenti, meg beszélhozzám mikor alszom.... ma szólt hogy vigyem a helyére a kiscicákat (apám engedte ki) ő is bevihette volna... bocs ahelyesírásért
Sokat nem segít a helyzeten, ha azt írom, hogy nem a te dolgod lenne.
Közösen kéne apukáddal (öcséddel, attól függően hány éves persze) ápolni a mamát és vezetni a háztartást.
Gondolom azon már túl vagy, hogy megpróbálsz beszélni velük....
Persze én is kiborulnék ha nem segítene senki. Ezt valahogy megkellene beszélni a apukaddal.
Mamadnak meg segíts. Az én mamám is ilyen volt. Mindig kellett neki a felügyelet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!