Az én dolgom az hogy 23 évesen pelenkázom és 0-24-be ellássam a a járni nem tudó mamámat, meg hogy fözzek, takarítsak, mossak mindenkire?
20-as.
Értem. Akkor tehát mi a lényeg? Ez a kötelessége mindenkinek? Hogy hasonlómódon feladja az iskolát, eladjon mindent? Én elhiszem, hogy neked ez a végén jól csapódott le, de nem mindenki egyforma és nem is mindenki teheti ezt meg, ezt kellene megérteni.
Koltozz el onnan surgosen. Gondolom mar dolgozol. Akar szobat is berelhetsz masokkal egyutt. Barmi jobb,mint ez.
Ha elkoltozol,meglatod,majd apoljak a mamad.
Sztem is az otthon a megoldás, ne helyezkedj bele az áldozati szerepbe, mert egyrészt senki nem fogja meghálálni, illetve egy életre beleragadsz.
Sajnos az otthonba adás se olyan egyszerű, értelemszerűen a legjobbat szeretné megtalálni az ember, de ott vagy hosszú a varólista, vagy komoly pénzeket kell berakni a zsebekbe, hogy bevegyék. Utána sem biztos, hogy a nyugdíja elegendő az ellátása fedezéséhez. Itt jön képbe a család, apad és a tesód is fizessen bele ebbe, ne csak te vidd a hátadon ezt a problémát, mert nekik ez most nagyon kényelmes így.
Rossz látni itt a válaszokat. Hogy ennyire önző a társadalom, konkrétan a beteg, idős rokont problémának nevezik. Meg valami nyűgnek fogják fel. De az élet úgyis visszaadja, mert ha ők ilyen kegyetlenek és önzők, akkor nyilván a gyerekeiket is ilyen szellemben fogják felnevelni, ergo ők is egy rideg otthonba kerülnek egyszer.
A 20-asnak minden tiszteletem, EMBER vagy. Így, nagybetűsen.
Ritka manapság.
"Egyébként meg apu nőjét a hajánál fogva cibálnám oda hogy ne csak a pasi legyen jó.. Legyen jó az anyós is.. (persze csak ha apai nagymama)"
Aha... vagy ha velem csinálnád, pofán is b.sználak. Te mégis mit képzelsz, mennyi köze van a pasija anyjának/anyósának ápolásához ? Nulla! Akkor is, ha apai nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!