Miért ilyen pofátlan a nagyanyám,hogy amit a párom nekem hoz hétvégén, fogja és megkezdi? Ma is megyek a hűtőhöz, eltettem magamnak egy finom szalámit amit reggelire ettem volna, erre fel, több mint fele hiányzik.
Pofátlanul dolgoztatják a barátomat, holott hozzám jön udvarolni, és nem nekik melózni. ( Saját költségen: benzin, gázolaj, stb..)Sehogy sem tudunk elmenni kirándulni, vagy nézelődni, mert mindig csak a munka meg a munka.Ha nem csináljuk meg a teendőket, akkor szar..emberek vagyunk..holott most vagyunk fiatalok, most szeretnénk menni. Fontolgatjuk az összeköltözést, de még nem tudjuk meglépni.Ez pedig mindennek a teteje,hogy még pékárut meg sört is hoz nagyanyámnak, és ennek dacára az én dolgaimat is felzabálja, és használja a cuccokat amiket én kapok. Belenyúlkál a tárcámba,hogy mennyit kaptam vagy mennyit nem...Akárhova dugok akármit..mindent kimatat, mint egy nyomozó.Persze..tisztában vagyok vele,hogy megtűrt személy vagyok csak, mert ez az ő házuk...de azért egymást és a másik dolgait tiszteletben kellene tartani..Ha ő kikéri magának,hogy itt ne dugdossak el semmit nála, akkor nem kellene nyúlkálnia..meg minden lépést szemmel tartani..Amikor csomagolok valamit a páromnak akkor is kisündörög, hogy mit raktam el neki.
Mit tegyek?Nagyon idegesít ez a dolog,és nem csak engem hanem a jövendőbelimet is, de nem akarja megbántani mert le tudná barmolni rendesen ha akarná..de abból jó nem sülne ki.
Tanácsot kérek,és nem kioktatást.
"86 a zöld kezecskék kora lejárt. Így, hogy a százalék már nem látszik minek.🤣"
Látszik, még jobban is mint régebben, bár én pont letojom!
"kizárólagosan azzal az egy testrészével tudja megszolgálni azt hogy a pasi eltartja."
Vagy mély a torka!
"Kezd a sztori hasonlítani a húsos csonthoz."
Ja, de ott a gonosz sógornő pakolászott!
Azért nem nehéz kikövetkeztetni, hogy milyen betegsége lehet. Ha sima epilepszia lenne, azt leírta volna, plusz azzal tudnak az emberek teljes életet élni.
Innentől kezdve valami mentális baj lehet: pánikbetegség, szorongás és társai, amik járhatnak rohammal.
Nekem is volt anno, már attól rámjött a roham, ha egyedül voltam itthon. Bár nálam ez nem azért alakult ki, mert a nagyanyám megzabálta a teszkós szalámimat. Viszont eljártam mellette dolgozni rendesen. Voltak kemény napjaim amikor elájultam reggel vagy zokogtam a mosdóban miközben szívrohamhoz hasonló tüneteket produkáltam, de nem költöztem vissza anyukámhoz hogy pátyolgasson és nem vártam el a férjemtől, hogy üljön az ágyam szélén amíg elmúlik a szédülésem. 🤔
Nem mellesleg sok dolgot nem értek a sztoriban. A baràtod fizeti a rezsiköltséget, a TB-det, hiszen orvoshoz jársz, emellett van neted, és kaját is vesz neked. Hétvégente pedig rabszolgamunkát végeztetnek vele. Neki ebben mi a jó? Mi a közös program, mit csináltok együtt? Mi okoz neki boldogságot abban, hogy veled van?
126#
Egy egy trollolo semmi más.
Az eslő sztoryban ő volt a rabszolga, a szegény árva akit ütnek vernek fenyegetnek a csúnya idős nagyszülei miközben ő olyan de olyan beteg... Nem dolgozhat.. De van palija.
A másodikban már csak verbálisan bántották a csúnya gonosz nagyszűlők.. Pasi itt nincs, letagadta, de dolgozik..
A sztory mindig változik valamennyit, de egy idő után előj{n azzal, hogy a nagybátyja öngyilkos lett az anyját elzavarták terhesen de még is a nagyszülők nevelték őt fel.
Ez egy kamu Joli
Na hová tűntél, kérdező? Nagymutter a netedet is ellopta?
Lehet éhenhalt:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!