Szeretném meglepni a páromat egy finom vacsorával? Tippek?
Mielőtt kapnám a fejmosást, hogy nő létemre nem tudok ennyit kitalálni stb. stb., nem vagyok 35 éves háziasszony.:) A főzőtudományom nem a szendvicsben merül ki, de azért túl bonyolultak sem jöhetnek szóba sajnos.
Valami egytálételre gondoltam(hús, esetleg saláta, de nem is rántott hús, hanem egy kicsit különlegesebb, összepakolósabb étel). És mivel nincs saját keresetem, 10 ezer ftos étel sem jöhet szóba.:)
Tudnátok tippeket adni?
L
Itt tudsz keresgetni, hozzávalók alapján is.
De ha nem akarsz keresgélni, akkor irj valamit, hogy mi van otthon, mit NEM szeret a barátod - sokkal fontosabb, mint hogy mit szeret, de azt sem árt tudni.
A legtöbben szeretik a tésztákat, van sok rakott-tészta recept, azok nem túl bonyolultak, könnyen el lehet késziteni, és izlés szerint lehet variálni.
Pár recept ehhez:
[link] search/node/rakott%20t%C3%A9szta
De itt van egy csirkés étel, ami nekem megtetszett:
[link] recept/tavaszi-lecsos-csirke
Sok sikert!
Miért van mindenki oda a csirkemellért? A legrosszabb hús,ami létezik. Nem lehet igazán jó ételt főzni belőle.
Zsírozz ki egy tepsit. Tegyél egymás mellé kicsontozott csirkecombokat,vagy tarját,vagy lapockát. Szeletelj rá néhány fej vöröshagymát. Házi tejfölt vagy főzőtejszínt keverj össze sóval,borssal,szerecsendióval és öntsd rá a hagyma tetejére. Önts alá egy pohár vizet,és lefedve süsd addig,amíg a hús megpuhul. Körítésnek krumplipüré,rizs,vagy sült krumli lehet. Hozzá bármilyen saláta jó.
Jó lenne tudni, hogy mit szeret a párod? Milyen zöldséget?
Mert hiába írok neked rántott gombát ha azt rühelli, érted.
"Miért van mindenki oda a csirkemellért? A legrosszabb hús,ami létezik. Nem lehet igazán jó ételt főzni belőle."
Akkor szerintem te vagy a párod béna, hogy normálisan elkészítsétek. :) Párom imádja húsroládként, töltve, sokféleképpen lehet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!