Ezzel nem égnék be előtte? Házi torta saját kezüleg, vagy inkább cukrászdai? Melyik a nyerőbb a pasinál? Valami finom diótorta recept?
barátom augusztusban lesz 20éves, és a diótorta a kedvence.
én 18éves vagyok, és agyalok hogy kell neki tortát rendelnem, de eszembe jutott hogy lehet hogy jobb ha ÉN MAGAM sütök neki egy diótortát szépen diszitve, igényesen és azt viszem el a bulijára. Nem ciki?
oké:)
szereti a diótortát is meg a marcipánt is, a kettőt lehet keverni esetleg? és ha igen hogyan kivitelezhetem egy tortában?
megtaláltam, úgy gondolom hogy:
csinálok egy piskótát diódarabokkal, egy diós enyhén rumos-vajas krémet és ezt rétegezem a tetejét meg befedem vékony kinyújtott marcipánréteggel pl fehérrel vagy ilyen enyhe capuccinó színűvel. ezt megveszem tömbbe és kinyújtom a tetejét meg díszitem diós habbal és fél diókkal.:)
sztem örülni fog neki!!!én is saját kezűleg csináltam tortát a barátomnak!!!nagyon örült neki!!:D
uhh...annyira jól hangzik amit leírtál!!!:D :P nekem is csinálhatnál!!!xD 22/N
Mindenképp okos elgondolás, sok sikert hozzá! :)
Amúgy én nem keverném a marcipánost a dióval, és ha az én ízlésem kérdeznéd, akkor dió. No meg azt talán valamivel könnyebb is azért. Majd jövőre megcsinálod neki a marcipánost. ;)
Szerintem nagyon jó ötlet a saját készítésű torta!
De én a marcipánt nem keverném a dióval, nekem valahogy nem illik össze a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!