Tapasztalt háziasszonyok, szerintetek ez a recept mennyire ad finom eredményt?
a maradék tejszínt, joghurtot, konzerves epret szeretném felhasználni, és erre akadtam
Köszönöm a választ. Én is kb itt akadtam meg...Azt meg tudod tippelni, hogy ha sütőbe tenném, mi lenne a vége?:)Esetleg egy kis liszt hozzáadásával.
Valamennyire csak ragaszkodom ehhez a recepthez, mert ez az egyetlen, amivel el tudnám tüntetni a maradékokat, és azon kívül alig kell hozzá valami..
szerintem, ez ehetetlen
amúgy milyen maradékokat kell eltüntetned, inkább ajánlunk normális receptet
Szerintem a joghurt meg a liszt nem fog összeállni csak úgy. A kefires sütihez (ami talán hasonló lenne)is vannak egyéb állomány javító hozzávalók.
ha szeretitek az ilyen tipusú dolgokat hát próbáld ki.
Én biztos valami egyszerű piskótát sütnék a tejszínhabot és az epret pedig a krémhez használnám fel.
Vagy a joghurt torta most jut eszembe. De abba is kell más dolog is mondjuk. Ennek a tetejét díszítésképpen megszórhatod zabpehellyel.
Ez reggelinek tökéletes, én is szoktam zabpelyhet főzni a fiamnak, reggelire.
Én most zabos sütit sütöttem, azt ajánlom inkább neked:
Alma helyett mehet akár az eper is, a joghurtot meg edd meg, szerintem :)
Tejszín, joghurt és eperkonzerv(persze felbontott) "maradt ránk" múlt hétről, és nem szeretném, ha ki kellene dobni őket.
Az a gond, hogy nemrég költöztünk, így az alapanyagok elég foghíjasan vannak jelen a (nemlétező) kamrában.
Köszönöm mindenkinek a segítséget:)
A pozitív válaszokon felbuzdulva mégiscsak az "eredeti receptnél" maradok, legalább valami újat is kipróbálok egyúttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!