Finom csokis piskóta recept?
úgy gondoltam h a kérem vanilliás lesz (cukrot összekeverek margarinnal majd ezt a vanilliapudinggal) és ehhez szeretnék csikos piskóta receptet( eddig boltba vettem meg de most szeretném magam elkészíteni)
köszi:)
No most akkor csokis, vagy csíkos piskótát szeretnél, mert ha csíkosat, akkor kanalanként váltogatva szoktam a tepsibe tenni egy-egy kanál fehér, illetve kakaós piskótatésztát.
A csokis piskótát én úgy szoktam, hogy 6 tojás fehérjét kemény habbá verek, majd 6 lapos evőkanál cukorral tovább verem a habot, hozzáadom a sárgákat, kicsit ezzel is keverem, majd átszitált 6 púpos evőkanál lisztet keverek fakanállal óvatosan hozzá, hogy össze nem törjem a habot, végül 1 evőkanál hollandi kakaóport is elkeverek benne.
180 fokon (közepes láng) sütőpapírral bélelt tepsiben sütöm. Ha kihűlt kettévágom és megkenem a pudinggal.
jajj csokisra gondoltam:D
köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!