Miért ilyen pofátlan a nagyanyám,hogy amit a párom nekem hoz hétvégén, fogja és megkezdi? Ma is megyek a hűtőhöz, eltettem magamnak egy finom szalámit amit reggelire ettem volna, erre fel, több mint fele hiányzik.
Pofátlanul dolgoztatják a barátomat, holott hozzám jön udvarolni, és nem nekik melózni. ( Saját költségen: benzin, gázolaj, stb..)Sehogy sem tudunk elmenni kirándulni, vagy nézelődni, mert mindig csak a munka meg a munka.Ha nem csináljuk meg a teendőket, akkor szar..emberek vagyunk..holott most vagyunk fiatalok, most szeretnénk menni. Fontolgatjuk az összeköltözést, de még nem tudjuk meglépni.Ez pedig mindennek a teteje,hogy még pékárut meg sört is hoz nagyanyámnak, és ennek dacára az én dolgaimat is felzabálja, és használja a cuccokat amiket én kapok. Belenyúlkál a tárcámba,hogy mennyit kaptam vagy mennyit nem...Akárhova dugok akármit..mindent kimatat, mint egy nyomozó.Persze..tisztában vagyok vele,hogy megtűrt személy vagyok csak, mert ez az ő házuk...de azért egymást és a másik dolgait tiszteletben kellene tartani..Ha ő kikéri magának,hogy itt ne dugdossak el semmit nála, akkor nem kellene nyúlkálnia..meg minden lépést szemmel tartani..Amikor csomagolok valamit a páromnak akkor is kisündörög, hogy mit raktam el neki.
Mit tegyek?Nagyon idegesít ez a dolog,és nem csak engem hanem a jövendőbelimet is, de nem akarja megbántani mert le tudná barmolni rendesen ha akarná..de abból jó nem sülne ki.
Tanácsot kérek,és nem kioktatást.
Szóval nagyanyád eltart, vigyázz rád, és sajnálsz tőle egy kis szalámit. Nerm is értem, hogy lehet kajából ekkora ügyet csinálni.
A bili borítást pedig úgy, hogy mit fogsz csinálni, ha netán véget ér a kapcsolatod egyedül, pénz nélkül, betegen?
Értitek mát kedves válaszolók, hogy én miért nem tudom sajnálni azokat, akik ide jönnek sipítozni, hogy mekkora féreg szüleik, nagyszüleik, rokonaik vannak?
Hálátlan kis mocskok.
57!
Hát ha a nagymamám engem felnevelt, eltartott, most felnőttként is 7/24 órás ügyeletben van miattam, vagyis a titokzatos betegségem miatt, amitől dolgozninse tudok és egy fillér bevételem sincs, akkor bizony az utolsó falat kenyeremet és az utolso bugyimat is oda adnám neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!