Miért ilyen pofátlan a nagyanyám,hogy amit a párom nekem hoz hétvégén, fogja és megkezdi? Ma is megyek a hűtőhöz, eltettem magamnak egy finom szalámit amit reggelire ettem volna, erre fel, több mint fele hiányzik.
Pofátlanul dolgoztatják a barátomat, holott hozzám jön udvarolni, és nem nekik melózni. ( Saját költségen: benzin, gázolaj, stb..)Sehogy sem tudunk elmenni kirándulni, vagy nézelődni, mert mindig csak a munka meg a munka.Ha nem csináljuk meg a teendőket, akkor szar..emberek vagyunk..holott most vagyunk fiatalok, most szeretnénk menni. Fontolgatjuk az összeköltözést, de még nem tudjuk meglépni.Ez pedig mindennek a teteje,hogy még pékárut meg sört is hoz nagyanyámnak, és ennek dacára az én dolgaimat is felzabálja, és használja a cuccokat amiket én kapok. Belenyúlkál a tárcámba,hogy mennyit kaptam vagy mennyit nem...Akárhova dugok akármit..mindent kimatat, mint egy nyomozó.Persze..tisztában vagyok vele,hogy megtűrt személy vagyok csak, mert ez az ő házuk...de azért egymást és a másik dolgait tiszteletben kellene tartani..Ha ő kikéri magának,hogy itt ne dugdossak el semmit nála, akkor nem kellene nyúlkálnia..meg minden lépést szemmel tartani..Amikor csomagolok valamit a páromnak akkor is kisündörög, hogy mit raktam el neki.
Mit tegyek?Nagyon idegesít ez a dolog,és nem csak engem hanem a jövendőbelimet is, de nem akarja megbántani mert le tudná barmolni rendesen ha akarná..de abból jó nem sülne ki.
Tanácsot kérek,és nem kioktatást.
Én csak annyit mondok erre a kérdésre, hogy valaki, hogy képes így megnyilvánulni az idős nagyszülőjéről. A többi amit írsz szót sem érdemel.
Szív bőségéből szól a száj.
Ha a szüleid nem tanítottak meg a normál emberi viselkedés szabályaira, akkor most mondom:
Egy idős ember enni szokott-és nem zabál.
Utolsó hozzászóló! Ez látod, nagyon jó ötlet.
Legalább megtanulja a leckét..és azt is,hogy ne harapjon abba a kézbe aki jót tesz vele.
A párom önzetlenül jön segíteni, fűkaszát hoz, motorfűrészt..megcsinál mindent amit kérnek tőle..de még f..szkalapnak, meg tökcsősznek mondja el..az ilyen emberrel nem hogy szóba sem szabadna állnunk,hanem egyenesen lesz..ni a fejét!
Igen tudja..de azt mondja, hol jár nekem ez a sok minden. Ő meg egye a zsíros kenyeret?Neki is alanyi jogon jár.. a párom meg idejárkál...és én vagyok az ő házukban nem fordítva. A hűtő is az övé..tehát ami benne van, abból is alanyi jogon azt eszik meg amit akar..
Hiába kérem én szépen,hogy azt ne egye meg mert nekem vették..ezt kapom.
Szalámiról beszélünk :D Nem arról van szó, hogy kaptál valami személyeset a barátodtól és a nagyid elvette :D
Ne legyél ennyire kicsinyes. Ételen veszekedtek a családban??
Azzal egyetértek, hogy pofátlanság a pároddal dolgoztatni. De az meg a ti hibátok, hogy mindent megcsináltok és hagyjátok, hogy így kihasználják.
Miért nem találkoztok máshol?
Mert nem engednek vele találkozni máshol.."minket nem fogsz ezzel szégyeníteni", és természetesen a másik dolog..hogy akkor a párom cseszne neki ide jönni segíteni..eltelne a nap, aztán ennyi..de így ki tudják használni.
És nem csak az ételen van a hangsúly, hanem hogy a pénztárcámba is nyúlkál..meg a szekrényemben is..azért ez kissé vérlázító, nem?!
És igen, az is okot ad a veszekedésre,hogy valaki felfalja a másik elől a dolgokat..Tudja,hogy beteg vagyok, nincs keresetem, és nem tudom megvenni magamnak. A párom épp ezért hozza,hogy nekem ne kelljen kunyerni tőlük.
Ha meg nem segít, akkor meg ide sem engedik..mert nincs hasznuk belőle..
Ennyi a történet..
Ha egy idős ember ellopja más ennivalóját, akkor az nem eszik, hanem zabál. Úgy látszik, a nagymamát sem tanította meg senki a normális emberi viselkedés szabályaira.
Érdekes módon, az én nagymamám nem hogy elvenné, ami az enyém, hanem inkább ad is, noha ő is szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!