Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?
14:29 Köszönöm az értelmes választ.
A NA-NE aktivistáknak: A hagyományos és helyileg specifikus versenyszámok, ez azt jelenti, hogy az adott térségben a férfiak között mi a vetélkedés tárgya. Afganisztán elmaradott területein a birkatetem megszerzéséért folytatott nemzeti sport, itt Magyarországon az egyetemi köröökben pl a sziklamászás, vadvizi evezés, kevésbé tanult körökben a gyorsulási versenyek, esetleg kűzdősportban elért sikerek. Még kevésbé tanult körökben pénz, illetve a pénz látszatának megszerzése. Ennek ellentéteként, a családilag hagyományosan az adott ország vezetéseben szerepet játszók között a hatalom megszerzése, gyakorlása az a terület, ahol a férfiak dominancia harcukat vívják, azaz kiélik biológiai programjukat.
A kérdést nem lenézés okán szántam férfiaknak, hanem azért, mert előre látható volt, hogy a hölgyek ezzel nem tudnak azonosulni, számukra az is nehézen feldolgozható lesz, hogy egyáltalán mi a kérdés, mivel ők praktikus lények, egészen más dolgokkal motiválva.
14:29-es vagyok.
Akkor ezt most úgy értelmezzem, hogy a kérdésed lényege, hogy teszem azt egy egyetemet végzett férj biológiai programjában úgy segít a feleség, hogy engedi kedd-csütörtök késő estig kimaradni a mászóteremben (esetleg utána lecsúszik 1 sör is a srácokkal) és hajlandó a még ezen felül a bringázzamunkába-aktivista férj eltökéltségéből adódó megnövekedett átizzadt-szennyes mosásával áldozatot vállalni?
:D:D:D
(nem szólok, pusztán gyakorlatiassággal megáldott nő vagyok)
Válasz tegnap 22:29-nek.
Nézd, nem a Földön élő férfiak 80-90%-ához megy hozzá senki sem, csak 1-hez. Hogy a másik kapcsolatában milyen harcok folynak, az igazából miért érdekel téged? Mindenki úgy rontja el magának, ahogy akarja. Azok a nők, akik veled egy véleményen vannak, álomvilágban élnek és nem hajlandóak kinyitni a szemüket, hogy ki mellett kötöttek ki, mert mindenáron a herceget képzelik bele fehér lovon, pedig csak egy férfi az. Ja, és hajlamosak a sztereotípiákra, ez a 80-90% erős túlzás.
így némileg értelmezhetőbb a dolog, de valamilyen szinten ez felesleges téma. mert azon kívül, h a nő mondogatja h te vagy a legügyesebb meg kimossa a szétizzad ruhát ahogy előttem írták, sokat nem tehet.
és kár, h a sportolás pénzszerzés birkatenyésztés nem a szórakozásról szól, vagy szükséges, h élni tudjunk, hanem "dominanciáról".
ha nem lennének hadakozó, versengő emberek egy békés világon élhetnénk. én speciel boldogabb lennék.
10:47, 10:49
Nem álmodozom, nem is kötöttem ki senkinél. Lehet hogy a 80-90% túlzás, de az is biztos, hogy 50% feletti az arány...
Igen a magyar anyákra én is mérges vagyok, ilyenkor szoktam beszólni az ilyen b*ta nőknek.
Kérdezőnek!
Elég jó lett volna, ha mindjárt az elején ezt megmagyaráztad volna, mert szinte mindenki félreértette:(
Én benne lennék abban, ha egy férfi pl. maratoni távfutó vagy sziklamászó (sőt ezek a sportok engem is érdekelnek!!) itt az a lényeg, hogy én sem unatkoznék addig (ismerem magamat) pl. addig megközdenék a többi nőkkel hogy ki a sikeresebb, ki a szebb? Modellkarieremet egyengetném:) Na jó ez vicc volt:)
A nők között is folyik verseny: jó munkahely, jó férj és okos gyerekek:) Persze szép lakás, autó, nyaralás...és 3 gyerek után is 175/50 kiló a cél. Legyél minnél sikeresebb minden területen és 45 évesen is mint egy topmodell...
Sajnos a nőknek valahogy nincs idejük minderre. Sziklamászásra meg végképp nem:(
Tök jó, hogy ezek mellett egy férfinak még marad ideje sziklát mászni is...
Én is akarok sziklátmászniiiiii és a legjobb akarok lenni!
Igen a nők minden jót, ami férfinek jut elirigyeltek már az idők során. No de a rosszat azt valahogyan eddig még sosem, mert lövészárokban, vagy malteroskanál mellett pont annyi nő van ma is mint régen.
Kivéve az araboknál és Ázsiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!