Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Láttatok ti...

Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Mindent végigolvastam (NŐ létemre olyat is szoktam :D) Arra jutottam, hogy neked nincs nemi és magán életed... De amíg ilyen vagy, nem is lesz.

Egy kutató fiatalasszony. (Ha hiszed, ha nem)

2010. júl. 14. 14:14
 102/121 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Az efféle FÉRFIAK (szigorúan csak nagybetűvel!), mint te (igen skatulyázok!) legalább nem örökítik a génjeiket, ez is egy szelekció. Az evolúció kegyetlen kritikus.
2010. júl. 14. 14:26
 103/121 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam el az összes kommentet.

Én boldog vagyok! Van egy csodálatos,gyönyörű,okos,gondoskodó feleségem és egy tündéri kislányunk! Értük élek minden nap minden percében! Vannak barátaim,akik szintén családosak és boldogok!

2010. júl. 14. 15:16
 104/121 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy aprócska problémáról elfeledkeztél: a boldogság magadban rejlik, nem másban. És ha te magadat nem tudod boldoggá tenni, senki sem fog. Ha a másiktól várod a csodát, arra a legjobb a társfüggő szó.

Ez természetesen a nőkre és a férfiakra egyaránt vonatkozik.

Házas nő

2010. júl. 14. 15:19
 105/121 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Mióta az emberi faj létezik, nem volt még ekkora változás a "biológiai program" körül, mint az elmúlt évszázadban.

A technikai forradalom eredményeként rengeteg idő és energia szabadult fel az emberiség számára.

Átmeneti időszakot élünk.

Ma a fizikai erő kevésbé fontos a létfenntartáshoz, így a férfiak elismerten erősebb fizikuma nem kap akkora hangsúlyt a "fejlettebb" országokban. A technikai vívmányok lehetővé tették a nők számára az önfenntartást, ami szintén azt eredményezte, hogy a férfiak elveszítették a családfenntartói státuszt. Mindez oda vezetett, hogy egyre több az identitását elvesztő, elnőiesedett férfi, a férfias nő, uniszex fiatal, de ezt a negatív változást nem rónám fel kizárólag csak a nőknek. Ez a folyamat sokkal összetettebb annál, hogy csak az egyik nemet tegyük érte felelőssé. Az általánosításod, mely szerint a nők nem segítik a férfiakat a biológiai programjuk megéléséhez, ugyanúgy igaz fordítva is, és ugyanúgy nem igaz egyik nemre sem. A nők se vállalhatják manapság a hagyományos szerepeket, általában nekik sincs módjukban kizárólag a biológiai programjuk szerint élni. A technika fejlődése eredményezett olyan változásokat a társadalomban, amik a mai helyzetet eredményezték.

Mindkét nemnek meg kell tanulnia a változásokkal együtt élni, megtalálni az új helyét, új szerepét a társadalomban a nemi identitását megtartva. Aki erre nem képes, nem tud együtt élni a változásokkal és a múltban keresi a megoldást, mint Don Quijote, az boldogtalan lesz, akár férfi, akár nő az illető.

Egy nő, akinek a véleményére nem vagy kíváncsi:)

2010. júl. 14. 15:53
 106/121 anonim ***** válasza:
83%

Alapvető problémája a kérdezőnek, hogy elhagyta egy nő (amin nem is csodálkozom) és nem talál újabbat és frusztrált a szexhiánytól.

Lehet viccesnek hangzik, de nem az.

2010. júl. 14. 16:43
 107/121 anonim ***** válasza:
80%
Te nem vagy normális, az tuti.
2010. júl. 14. 17:23
 108/121 anonim ***** válasza:
100%

utolsó kommentedben "adekvált" -helyesen adekvát

(nő:)

2010. júl. 14. 18:26
 109/121 anonim ***** válasza:
100%

Minden választ elolvastam.:D

De azt még most se tudtam leszűrni, hogy mi az amivel egy nő segítheti a férje biológiai programját?

Szerintem ez picit magasabb röptű dolog lehet, mint az összeizzadt pólók kimosása... (igaz, ezt nem is te állítod Kérdező:)

Amúgy az veled a nagy baj, hogy próbálasz rohadt intelligensnek tűnni, hogy hitelt szerezz a szavaidnak, de egyrész sokszor belebuksz(lásd. pl. mikor rangsoroltad intellektualistás szempontjából a férfiak megmérettetésének különböző módjait), másrészt ezt igazából senki nem veszi be.

Világos, hogy neked egy szerelmi csalódás fáj, és nem az elveidért harcolsz ily' bőszen. Egy pasinak - aki mind érzelmileg, mind szexuálisan kielégített- soha eszébe sem jutna ilyesmiken siránkozni, minthogy a barátnője nem támogatja őt eléggé abban, hogy biológiai programját lefuttassa.

Tudom, hogy részedről a témát lezártnak tekinted és kritikát sem fogadsz el, továbbá csalódottan fogod konstatálni, hogy megint csak egy nő(inkább lány:D) írt választ neked, de azért légy szíves és válaszolj a fent kiemelt kérdésre.

Előre is köszönöm.

19/L

2010. júl. 15. 00:08
 110/121 anonim ***** válasza:
34%
Észrevetted, kikkel álltál le vitatkozni? Szerintem magasröptű gondolataid kifejtéséhez és megvitatásához ne itt keress partnereket. Döbbenet ez az embertársainkhoz való hozzáállás, amit itt tapasztal az ember.
2010. júl. 15. 08:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!