Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Láttatok ti...

Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 A kérdező kommentje:

Nem én az a pasi vagyok, aki szerint a gyermeknevelés olyan szent feladat, amire egy férfi eleve alkalmatlan, mivel egy FÉRFI elébe helyezi az érzelmeinek az elveit és ez biztosan káros a gyermekek fejlődése szempontjából.

Harcost biztos tudnék nevelni, de érző embert már kevésbé.

2010. júl. 9. 12:03
 92/121 anonim ***** válasza:
70%
Az biztos,mert te se vagy az.Ne csinálj gyereket,jó?És mentsd meg magadtól a nőket,ezt a kérdést és a kommentjeidet mindenkinek mutasd meg,mielőtt udvarolni kezdesz.Majd meglátod,hányan állnak szóba veled.
2010. júl. 9. 12:33
 93/121 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg te nem harcos vagy,hanem egy gy.áva nyüszítő kutya,aki a nőket hibáztatja a saját balf@szsága miatt.
2010. júl. 9. 12:34
 94/121 anonim ***** válasza:
100%

ez tetszik:D így van egy balf@sz

elég szomorú ha nem vagy annyira érző ember h a gyermekednek legyen mit átadni etéren. és harcos? mi a tököm ellen harcolsz? lehet sportosnak nevelni vagy önállónak... de harcosnak? spártában érzed magad, és ledobod a taigetoszról ha nem lesz elég kemény? szánalmas vagy h attól érzed magad férfinak ha domináns vagy, valószínű semmit nem érzelemből értelemből v szórakozásból teszel, hanem a kisebbrendűségi komplexusod elrejtésére

2010. júl. 9. 12:52
 95/121 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mondat telitalálat.
2010. júl. 9. 13:07
 96/121 anonim ***** válasza:
100%
Önző önimádat megideológizálva.
2010. júl. 9. 13:09
 97/121 A kérdező kommentje:

Hölgyeim, nem haragszom önökre, mert már az elején tudható volt, hogy Önök nem láthatják át ezt a problémát és teljesen félre fogják értelmezni, illetve az Önök számára kezelhető tartalommal fogják feltölteni.

Mindez természetes, az indulatuk azonban már furcsállni való.

2010. júl. 9. 13:15
 98/121 anonim ***** válasza:
88%
Mi sem haragszunk:) Láthatóan minden kritika, negatív megjegyzés lepattan rólad és egy pillanatra sem gondolkodsz el ezek lehetséges igazsátartalmán. (Fejlődésképtelen egyedre valló magatartás.)
2010. júl. 9. 14:01
 99/121 anonim ***** válasza:
58%

Akkor buktad, töki. Művészetben és tudományokban is otthon vagyok :)

Jó lenne, ha a moderátorok leállítanának téged, mert már kicsit nagyon sok vagy.

A kravmagás :)

2010. júl. 9. 19:45
 100/121 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a moderációs irányelveket sérti-e, ha valaki kitart az álláspontja mellett, remélem, hogy nem sérti. De az biztosan sérti, ha valaki a többiek nevében is próbál szólni és hangulatot kelteni.

A magam részéről a témát befejeztem, választ kaptam, ha nem is a kérdésemre, hanem arra, hogy mennyire sérti a többséget már magának a jelenségnek egyáltalán az észrevétele, hát még az adekvált, cáfolhatatlan kifejtése.

2010. júl. 14. 13:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!