Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?
Nem én az a pasi vagyok, aki szerint a gyermeknevelés olyan szent feladat, amire egy férfi eleve alkalmatlan, mivel egy FÉRFI elébe helyezi az érzelmeinek az elveit és ez biztosan káros a gyermekek fejlődése szempontjából.
Harcost biztos tudnék nevelni, de érző embert már kevésbé.
ez tetszik:D így van egy balf@sz
elég szomorú ha nem vagy annyira érző ember h a gyermekednek legyen mit átadni etéren. és harcos? mi a tököm ellen harcolsz? lehet sportosnak nevelni vagy önállónak... de harcosnak? spártában érzed magad, és ledobod a taigetoszról ha nem lesz elég kemény? szánalmas vagy h attól érzed magad férfinak ha domináns vagy, valószínű semmit nem érzelemből értelemből v szórakozásból teszel, hanem a kisebbrendűségi komplexusod elrejtésére
Hölgyeim, nem haragszom önökre, mert már az elején tudható volt, hogy Önök nem láthatják át ezt a problémát és teljesen félre fogják értelmezni, illetve az Önök számára kezelhető tartalommal fogják feltölteni.
Mindez természetes, az indulatuk azonban már furcsállni való.
Akkor buktad, töki. Művészetben és tudományokban is otthon vagyok :)
Jó lenne, ha a moderátorok leállítanának téged, mert már kicsit nagyon sok vagy.
A kravmagás :)
Nem tudom, hogy a moderációs irányelveket sérti-e, ha valaki kitart az álláspontja mellett, remélem, hogy nem sérti. De az biztosan sérti, ha valaki a többiek nevében is próbál szólni és hangulatot kelteni.
A magam részéről a témát befejeztem, választ kaptam, ha nem is a kérdésemre, hanem arra, hogy mennyire sérti a többséget már magának a jelenségnek egyáltalán az észrevétele, hát még az adekvált, cáfolhatatlan kifejtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!