Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?
Erről van szó!
"Elkezdve a mosógéptől egészen a mobiltelefonig. Sőt az évszázadokat átívelő művészeti értékek is a FÉRFIAK közötti dominancia harc eredményei a legtöbb esetben, legalábbis a Louvre-ban és az Ermitazs-ban elég csekély százalákban van nő alkotta műtárgy.
Ezzel nem a férfiak felsőbbrendűségét kívánom hangsúlyozni - mert nem is igaz - hanem a dominancival kapcsolatos álláspontom védelmére fejtettem ki."
Nem azért lett így mert a nők ostobák.... a nők nem tanultak, nem az volt a lényeg, hogy híres költők, gazdag kereskedők, vagy kutatók, feltalálók legyenek....
Egy nő csak anya lehetett és feleség. Semmi más!
Na ne mondd hogy ezt nem tartod figyelembe!
És ez azt jelenti, hogy a nőknek a sikerre való lehetőségei korlátozottak voltak. A nőnek a siker azt jeletette, hogy lett egy szép vagy terjedelmes családja..de ezzel sok áldozatot is hozott. a pasik nem értékelték ezt. A nőknek ez nem adott semmi sikerélményt.
Mindenkinek joga azt csinálni amit akar...vagy irigy vagya nők szabadságára, sikereire?
Hidd el, a nőknek ezerszer nehezebb....mert nekik emelett még anyáknak is kell lenni.
Ha nem a nők szülnének, hanem a pasik, akkor valószínűleg a nők kaptak volna nagyobb szabadságot és ők vitték volna többre:)
De miért zavar ez a mai állapot téged?
Hát megírom én, mit tudok az arab férfi-nő kapcsolatról. Eleve ott kezdődik, hogy a lányokat "tárgyként" tekintik, adják-veszik. Ritka az 1 feleséges pasi, gyakran 4-5 felesége van. Amilyen gazdag. A feleségek számával fejezi ki. Az első feleség a főnök , a többiek között ő a díva, hozzá megy a férje legelőször hálni. Az első feleség csak a többi nő között a ranglistás, a férjének ugyanolyan csicska. kötelessége 100%ig elfogadni az ura bármit mondd, ha megüti, bűnbánatot kell tartania, mert annak oka van. (pl. nem takartra el az arcát rendesen.)
Mindegy.
Vagy nem ezekről az arabokról beszélünk?
Egyébként én modern nő vagyok, de ugyanúgy kiszolgálom férjemet, szeretem, tisztelem,- ő viszont. Ha le kell mondanom miatta egy lehetőségről nem fogok sírógörcsöt kapni...és teszem ezt nem azért, mert "kötelességem" , mert "cseléd" vagyok, hanem mert gondoskodok róla, és mégiscsak én vagyok a tűzhely őrzője. Hiszek a hagyományos szerepekben, de nem a nőiességem, személyiségem rovására!
19:18 helyes:)
a kerdezonek, akkor nem kellett volna feltenned a kerdest, hanem megtartani a velemenyed magadnak, mert elegge felkavartad itt ezzel az allo vizet minda feriak mind a nok koreben.
Nem a nődr ekell fogni ha te nem tudsz érvényesülni. Valószinüleg nem vagy egy alfahím,de erről nem mások tehetnek.
És nem leszel intellektuálisabb attól ha ugyanazt a filozófikus baromságot nyomatod,ha átfektetnéd esetleg valóságos alapokra,mondanál egy konkrét példát akkor ESETLEG még a kérdésedre is tudnának válaszolni.
Bár még mindig nő vagyok, de hidd el, alfahímnek lenni nem egyenlő a boldogsággal.
Hiába van sikere, pénze, ha azt is megunja csak költi a pénzét nőkre és szórakozásra, na meg ezek a férfiak egy része retteg a nőktől, hogy csak a pénzéért vannak vele.
Legalábbis nekem van egy pár módosabb alfahím ismerősöm, és bizony nem boldogok.
Persze van akinek a hatalom és a pénz jelenti a boldogságot....sajnálom az ilyen embert:(
Magát nagyra tartja a többi embert meg csak tárgynak látja, aki arra van, hogy neki jó legyen.
Van a szép kis országunkban is palimadár nő bőven, aki behódol neked, nem kell ezért a sivatagba leköltöni:D
lehet hogy azt is megengedi hogy megcsald és tarts szeretőket.
"Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet?"
Én láttam! És te?
Mitől lenne úgy igazán boldog egy férfi szerinted?
Írd már le légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!