Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Láttatok ti...

Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:
79%

Úgy nézem elméletben jól képzett vagy, gyakorlatban analfabéta.

Neked a boldogság = domnancia?

2010. júl. 6. 18:43
 22/121 A kérdező kommentje:

18:39

Neked mint nőnek a legszentebb feladatod lenne az élet továbbvitele. Jogod van erről lemondani, de a kérdésben az átlag, a döntő többséget adó, gyerket, fészket, biztonságot vágyó nőkről volt szó, nem pedig az olyanokról mint te.

2010. júl. 6. 18:44
 23/121 anonim ***** válasza:
63%

Más örül, hogy a munka terhe alatt besz@rik, és el tudja tartani belőle a családját, Nem hiszem, hogy ráér a biológiai programjaival foglalkozni.

Egyébkén mivel lehet segíteni?

Micsoda butaság :-/

2010. júl. 6. 18:45
 24/121 anonim válasza:
22%

Példabeszédek 31.

Derék asszonyt kicsoda találhat? Mert ennek ára sokkal * felülhaladja az igazgyöngyöket.

31,11. Bízik ahhoz az õ férjének lelke, és annak marhája el nem fogy.

31,12. Jóval illeti õt és nem gonosszal, az õ életének minden napjaiban.

31,13. Keres gyapjat vagy lent, és megkészíti azokat kezeivel kedvvel.

31,14. Hasonló a kereskedõ hajókhoz, nagy messzirõl behozza az õ eledelét.

31,15. Felkel még éjjel, eledelt ád az õ házának, és rendel ételt az õ szolgálóleányinak.

31,16. Gondolkodik mezõ felõl, és megveszi azt; az õ kezeinek munkájából szõlõt plántál.

31,17. Az õ derekát felövezi erõvel, és megerõsíti karjait.

31,18. Látja, hogy hasznos az õ munkálkodása; éjjel sem alszik el az õ világa.

31,19. Kezeit veti a fonókerékre, és kezeivel fogja az orsót.

31,20. Markát megnyitja a szegénynek, és kezeit nyújtja a szûkölködõnek.

31,21. Nem félti az õ házanépét a hótól; mert egész házanépe karmazsinba öltözött.

31,22. Szõnyegeket csinál magának; patyolat és bíbor az õ öltözete.

31,23. Ismerik az õ férjét a kapukban, mikor ül a tartománynak véneivel.

31,24. Gyolcsot szõ, és eladja; és övet, melyet ád a kereskedõnek.

31,25. Erõ és ékesség az õ ruhája; és nevet a következõ * napnak.

* Jób. 5,22.

31,26. Az õ száját bölcsen nyitja meg, és kedves tanítás van nyelvén.

31,27. Vigyáz a házanépe dolgára, és restségnek * étkét nem eszi.

* Péld. 21,25. Péld. 24,14. Péld. 24,15.

31,28. Felkelnek az õ fiai, és boldognak mondják õt; az õ férje, és dicséri õt:

31,29. Sok leány munkálkodott serénységgel; de te meghaladod mindazokat!

31,30. Csalárd a kedvesség, és hiábavaló a szépség; a mely asszony féli az Urat, az szerez dicséretet magának!

31,31. Adjatok ennek az õ keze munkájának gyümölcsébõl, és dicsérjék õt a kapukban az õ * cselekedetei!

nem tudom mennyire illik ez ide...de a férjemmel nagyon meghitt és nyugodt házasságban élünk, és hiszem, hogy sokat segít ebben az Isten felé elkötelezett élet, és a bibliai értéket megőrzése, követése.

2010. júl. 6. 18:46
 25/121 A kérdező kommentje:
Ez nem elmélet hanem gyakorlat. A Férfiból lévő férfi boldogsága a preferált területen elért dominancia.
2010. júl. 6. 18:50
 26/121 anonim ***** válasza:
70%

figyu, ha kicsit kevesbe elvontan fogalmaznal, akkor talan mas is megertene hogy tulajdonkeppen mi is az a keptelenseg amire te valaszt keresel, a ferfiak lehetnek ugyanugy boldogok es boldogtalanok egy hasassagban mint a nok. emancipacio van, nem kell dominansnak lenni egy ferfinak ahhoz hogy boldog legyen. lehet hogy van akit ez tesz boldogga, de egyre kevesebb. a ferfiak ugyanugy szeretik es igenylik a torodest pont mint a nok, csak mivel "en ferfi vagyok" kijelentes alapjan, nem mondjak, hogy menyire is jo ez, kolcsonos torodes, extra dominancia nelkul.

lehet neked hulyeseg amit mondog, ha nem tetszik le lehet pontozni, de te kerdeztel ilyen kacifantosat, es hiba anem vagy kivancsi a nok velemenyere, azt is fogsz kapni.

en is az a vagyok, itt all a ferjem es helyesel.

2010. júl. 6. 18:50
 27/121 anonim ***** válasza:
76%

hehehe:D vicces vagy, de még nem találtam erre alkalmas férfit:D

Lehetséges hogy van személyiségem és nem hagyom magamat olyan szituációban, ami nekem és a jövőmet tekintve nem előnyös.

Különben te nárcisztikus személyiségzavarban szenvedsz és meglehetősen egoista is vagy.

Az hogy te akarsz magadnak feleséget az jó, de nem mindegy hogy mire:

pl. barát és társ akit boldoggá akarsz tenni mert felnézel rá és szereted

vagy: kell egy tárgy aki főz, mos takarít és szolgál, és persze szül és egyengeti a karrieredet (persze beleszólás nincs)hogy te nagy ember legyél aki mindenki elismer és imád, és hatalmad van és persze te vagy az isten....

Minek fontos neked ez a hülye dominancia a pasik között?

Hogy több nőd legyen, és a pénzedre bukjanak? Vagy arra, hogy húúú de milyen fasza csávó vagy mindenki hajlongjon előtted?

A volt pasim is ilyen nárcisztikus volt de csak 1,5 hónapig bírtam és dobtam.

2010. júl. 6. 18:52
 28/121 A kérdező kommentje:
A feltétel nélküli tiszteletet tudja adni az arab - a házon belül, ahogyan azt a vallása is előírja számára. Ezt egy amerikai feleség sohasem tapasztalja meg. Az ő vallásuk ugyanúgy szétosztja a jogokat értékeket a nő és a férfi között, mint a keresztény vallás. Csak ott sokkal nagyobb százalékban tartják be...
2010. júl. 6. 18:55
 29/121 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzá teszek, hogy nem fontos a dominancia, csak legyen egy hivatásod-szakmád amiben jó vagy. szerintem nyugaton és a fejlett társadalmakban a sima egyszerű férfiak boldogabbak, mint egy önimádó paraszt.

Nem értem, te ezt hogy képzelnéd el?

2010. júl. 6. 18:57
 30/121 anonim válasza:
79%

te beteg vagy, már bocs.

ilyen hülye hozzáállással, nem sok mindenkit tudsz majd magad mellett tartani.

2010. júl. 6. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!