Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?
Biológiai program: a dominancia megszerzése a populációban, a hagyományos és helyileg specifikus versenyszámokban.
Attól hogy ilyen körülírtan fogalmazol, azt hiszed érteni fogunk? Magyarán hogy legyél főoroszlán a kismajmok között? Nem értem...
Egy ázsiai, vagy egy arab nőnek ez egyértelmű, magától értetődő feladat, hogyan segítheti a férjét a boldogsághoz.
Európában és az eszkalált európai kultúrákban ez miért érthetetlen?
bazzeg mi vagy te? Egy állat?
A férfiaknak elvileg ugyanúgy kell egy stabil családi háttér (akihez tartoznak)mint egy nőnek!
ebben nincs különbség a nemek között!
egy hapsi nem teheti meg, hogy úgy éljen, mint egy felelőtlen ribanc mert azzal az utódai jövőjét tenni kérdőjelessé!
Képzeld el, mi lenne, ha te -és az egész világ gyermekei- apa nélkül nőttél volna fel. Sz*r ügy lenne, sőt, lehet ezért van ilyen beteges gondolkodásmódod.
Nem csak a nő érdeke az, hogy a szaporodási-családtervezési programját megvalósítsa, hanem a legtöbb komoly, felelősségteljes férfinak is ez a célja.
Nem akarja a családját elhagyni, nem akarja átverni a tagjait. Sok ilyen példás családapát ismerek.
Ismerek olyan nőket, akik NEM AKARNAK GYEREKET. Legnemesebb péda erre én vagyok! És érdekes, volt kettő kapcsolatom, mindkettőben gyereket akart a férfi.
kérdésed:
"a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?"
Igen, el. De ez nem a saját programjuk, hanem a férfié is, tehát közös program.
Miért, te hogy képzeled el az életedet?
26.L
Mellesleg: arab és ázsiai nő NEM LENNÉK.
Tuti ivartalanítanám az összes faszt.
Én a felelősségteljes, de szabad személyiséget megtartó életben hiszek.
Kérdés: szerinted egy arab nőnek mit tud adni a férje, ami őt boldoggá tenné? Amit egy amerikai nő nem kap meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!