Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Láttatok ti...

Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 A kérdező kommentje:
Biológiai program: a dominancia megszerzése a populációban, a hagyományos és helyileg specifikus versenyszámokban.
2010. júl. 6. 18:27
 12/121 anonim ***** válasza:
92%

Biológiai program: a dominancia megszerzése a populációban, a hagyományos és helyileg specifikus versenyszámokban.

Attól hogy ilyen körülírtan fogalmazol, azt hiszed érteni fogunk? Magyarán hogy legyél főoroszlán a kismajmok között? Nem értem...

2010. júl. 6. 18:30
 13/121 A kérdező kommentje:

Egy ázsiai, vagy egy arab nőnek ez egyértelmű, magától értetődő feladat, hogyan segítheti a férjét a boldogsághoz.

Európában és az eszkalált európai kultúrákban ez miért érthetetlen?

2010. júl. 6. 18:32
 14/121 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nekem is kínai, de próbálok válaszolok. Én pont attól vagyok boldog, hogy nem kell túl dominánsnak lennem. A feleségem is 50 % "kap" a házasságunkban. Nem kell előttem játszanom, lehet bizonyos szituációkban "kevésbé" férfi, és ezért nem kell szégyellnem magam (mondjuk,ha nem tudom kapásból megszerelni a csaptelepet). A társam, és a barátom a feleségem. Közösen megyünk előre, küzdünk a közös célokért. Én ettől vagyok boldog!
2010. júl. 6. 18:33
 15/121 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehetetlen,csak minden férfi túl sokat vár el a nőktől..és a nőket sem segítik a boldogsághoz a férfiak..ja és ha valaki kiakarna használni,egyszerre dobnám,mert ennek igen kihasználás szaga van.:S és mondd!Milyen versenyszámokban akarsz nyerni?XD
2010. júl. 6. 18:34
 16/121 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, az arab nőket hozod fel példának?:) Tudod, hogy ott még mindig kutyába se veszik a nőket? Azért belefojtanak egy16 éves lányt a medencébe, mert 2szer beszélt egy európai fiúval. A 15 éves fiúnak meg prostilányokat hoznak "gyakorlásra". Na jó, hagyjuk ezt. Legalább más kultúrát említenél....
2010. júl. 6. 18:36
 17/121 anonim ***** válasza:
84%

bazzeg mi vagy te? Egy állat?

A férfiaknak elvileg ugyanúgy kell egy stabil családi háttér (akihez tartoznak)mint egy nőnek!

ebben nincs különbség a nemek között!

egy hapsi nem teheti meg, hogy úgy éljen, mint egy felelőtlen ribanc mert azzal az utódai jövőjét tenni kérdőjelessé!

Képzeld el, mi lenne, ha te -és az egész világ gyermekei- apa nélkül nőttél volna fel. Sz*r ügy lenne, sőt, lehet ezért van ilyen beteges gondolkodásmódod.

Nem csak a nő érdeke az, hogy a szaporodási-családtervezési programját megvalósítsa, hanem a legtöbb komoly, felelősségteljes férfinak is ez a célja.

Nem akarja a családját elhagyni, nem akarja átverni a tagjait. Sok ilyen példás családapát ismerek.

Ismerek olyan nőket, akik NEM AKARNAK GYEREKET. Legnemesebb péda erre én vagyok! És érdekes, volt kettő kapcsolatom, mindkettőben gyereket akart a férfi.

kérdésed:

"a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?"

Igen, el. De ez nem a saját programjuk, hanem a férfié is, tehát közös program.

Miért, te hogy képzeled el az életedet?

26.L

2010. júl. 6. 18:39
 18/121 A kérdező kommentje:
Látom tényleg félreérthető, szóval nem a házasságon belüli dominancia megszerzése jelenti a férfi számára a boldogságot, hanem az adott populáción belül a férfiak között megszerzett domminancia, azokon a területeken, amiket az adott férfi preferál.
2010. júl. 6. 18:40
 19/121 anonim ***** válasza:
83%
hogy vársz normális választ, amikor nem bírod érthetően leírni, hogy mit akarsz?
2010. júl. 6. 18:42
 20/121 anonim ***** válasza:
63%

Mellesleg: arab és ázsiai nő NEM LENNÉK.

Tuti ivartalanítanám az összes faszt.

Én a felelősségteljes, de szabad személyiséget megtartó életben hiszek.

Kérdés: szerinted egy arab nőnek mit tud adni a férje, ami őt boldoggá tenné? Amit egy amerikai nő nem kap meg?

2010. júl. 6. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!