Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti milyen tulajdonságokat nem bírtok a nőkben?
Van ami zavar vagy idegesít? Mit változtatnátok a nőkön?
Van olyan nőtipus aki nem jön be nektek?
Meg tudnak bennünket valamivel szivatni? Mire figyeljek oda, hogy elkerüljem?
Sokszor fáj a fejük!
Jah főleg sex előtt :D :D :D
Hát engem kifejezetten idegesít,mikor néha nyávog... nem szeretem,de szokása tényleg csak néha,de akkor tényleg nagyon rossz....de nem változtatnék a páromon mert úgy szeretem ahogy van(:
A szívatós részt illetően szerintem annyira nem... de hogy elkerüld egyszerűen foglalkozz vele meg szülinapra névnapra... virág vagy csoki valami és nem lesz baj. Illetve a nők nagy része igényli a "lelkizést". Így célszerű hetente rákérdezni hogy volt-e valami ami bántotta őket vagy van-e valami baj...
Remélem segítettem (:
Bírom mikor a flegma kislány nem mer smink nélkül leruccanni a sarki boltba:)
Az ostobaság nagyon visszataszító és szerintem manapság az értelmes nők( nem az okosak meg nem azok akiknek van diplomájuk)már hiánycikkek.
Éppen ma láttam egy olyan kérdést hogy mit tennének a csajok ha a párjuk egyszer csak azzal jönne hogy"sz0pj le édesem!" és erre jöttek olyan válaszok hogy jaj egy ilyen bunkó pasi nem lehet a párom!!!
Na most ez mi:D szerintem visszamennyé....
ja a toppon van a sok feminista:) de hát hiába a férfiakat utálni kell:)
azért nyálas cuppanós a kivételnek:D
"Kit értetek ribancnak? aki fűvel fával, vagy akinek van barátja de félre...?"
Mégis mi a különbség?
Mi idegesít általánosságban?
flegma, lekezelő viselkedés, én csaj vagyok, ezért érettebb vagyok a koromnál mentalitás. Anyagiasság, kényes, affektáló beszéd, hisztizés, zsarolás legyen az szexszel, vagy érzelemmel, butaság, hazudozás, ribancos öltözködés és viselkedés, igénytelenség, ha kényszernek, vagy szívességnek tekinti a szexet, amiért kompenzálást vár, megcsalás (erre nincs bocsánat)
De gondolom ezek olyan általános dolgok, amik mindenkit zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!