Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az álompasid? Belső-külső tulajdonságokat írjatok!
Nekem:
Belső:
*őszinte,kedves,segítőkész,vicces,megértő,gondoskodó,hűséges
*barna haj,szem, kicsit magasabb nálam, vékony, izmos(nem annyira fontos), ápolt, rövid hajú, borotvált(hónalj, arc, intim helyen), igényes
Szerencsére a párom ilyen, kivétel 1-2 tulajdonság:)Pl: néha rá kell szólnom hogy minden nap fürödjön,meg az öltözködése nem igazán tetszik. Belsőleg meg az őszinteségben voltak apróbb problémák:)
19L
Belső: Őszinte, humoros, kedves, vidám, kreatív, kommunikatív
Külső: sötétbarna haj(rövid, félhosszú, hosszú, mindegy), barna szemek, magas & átlagos testalkat
kb. ennyi
belső:
van humora,intelligens,művelt,beszédes, társaságkedvelő,udvarias,megfontolt,
(hüséges,stb-t nemérdemes leírni mert sztem egyértelmű)
külső:
hajszin vörösön kívül mind1,kreolos bőr,(de azis elég ha könnyen barnul :P), 180cm körül, V-alakú,vékony szálkásan izmos(mindenképpen legyen szép formás bicepsze:P),bizonyos helyeken szörtelenitsen,Johnny Depp féle álkapocs csont :D,
asszem ennyi :D
külsőre california kormányzója fiatalabb kiadásban.
belső: határozott, okos, udvarias (ez nagyon fontos!), nincs benne semmi nyálas, céltudatos, sosem féltékeny, magabiztos (utolsó 2 összefügg).
szerencsére a férjem pont ilyen :)
28/N
Belső : hasonlítson a zenei ízlésünk mindenképp legalább valamennyire.
meg úgy amúgyis hasonlítson az ízlésünk, filmek, könyvek terén pl, mert így a legjobb szerintem, van miről beszélni, közös témák, etc.
Legyen okos.. tudjak vele beszélni érdekes dolgokról, témákról.
Legyen valami kis életcélja, utálom az érdektelen embereket.
Legyen ami igazán érdekli, nem fontos, hogy tökéletesen ugyanaz, mint engem.. csak legyen valami, amit szeret. Ne csak legyen, bele a világba.
Legyenek érzései is, gondolkodjon, mielőtt tesz valamit, legyen értékrendje.
Külső? Szinte leszarnám, ha létezne egy fiú ilyen tulajdonságokkal..=) Talán annyi, hogy az öltözködése.. ne legyen rappes meg hiphopos, a haja ne legyen túl rövid vagy kopasz. És legyen ápolt. Ennyi kb.
Belsőre: kicsit romantikus, férfias, odafigyeljen rám, komoly de azért meg tudjon nevettetni, hűséges.
Külsőre: általában a barna szemű pasik jönnek be, mindenképpen legyen 175cm magas körüli, általában a barna hajú srácok jönnek be, legyen vékonyabb típus.
L18
Belső: őszinte, hűséges, határozott, férfias (de ha kell romantikus is egyben), kedves, legyen humorérzéke, de azért lehessen vele komoly dolgokról is beszélgetni. Szeressen beszélgetni és emelett tudjon is. Nyitott személyiséggel rendelkezzen.
Külsőre: legyen nálam mindenképpen magasabb, ami nem nehéz, mert én csak 160 centis vagyok.:-) Az arca legyen férfias, de borotvált. Ne legyen az a macsó típus, inkább olyan átlagos méretű. (pici pocak előny):-) A tekintete legyen őszinte és mélyreható. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!