Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az álompasid? Belső-kül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az álompasid? Belső-külső tulajdonságokat írjatok!

Figyelt kérdés

Nekem:

Belső:

*őszinte,kedves,segítőkész,vicces,megértő,gondoskodó,hűséges

*barna haj,szem, kicsit magasabb nálam, vékony, izmos(nem annyira fontos), ápolt, rövid hajú, borotvált(hónalj, arc, intim helyen), igényes

Szerencsére a párom ilyen, kivétel 1-2 tulajdonság:)Pl: néha rá kell szólnom hogy minden nap fürödjön,meg az öltözködése nem igazán tetszik. Belsőleg meg az őszinteségben voltak apróbb problémák:)

19L

2010. márc. 14. 14:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Utolsó:

nekem pont ilyen a pasim:$Minden igaz:)(L) Örömönben elsírtam magam:$

2010. márc. 14. 14:54
 12/29 anonim ***** válasza:
14:53: én ilyen vagyok, kivéve, hogy nem szoktam gyönyörűnek hívni, de pont emiatt dobnak mindig a lányok. Nekik ez sok azt mondják, és nem vágynak komoly érzelmekre. Legalábbis én mindig ezt kapom...
2010. márc. 14. 15:04
 13/29 A kérdező kommentje:
Nyugi:)Sztem csak nm a megfelelő lányokat keresed:) Majd találsz vkit aki megbecsül:) Sok sikert!!
2010. márc. 14. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
"az utolsó" Arra azért ügyelj hogy a nőknek időnkét "pasi" kell azaz aki mellett biztonságban érzik magukat akik magabiztosak , és nem csak együtt sírnak velük a Titanicon. Időnként minden nőnél előjön azaz érzés, hogy úgymond egy erőteljes kemény pasira vágynak , máshogy nem tudok fogalmazni.
2010. márc. 14. 15:08
 15/29 anonim ***** válasza:
15:08-nak igaza van, nyálas pasikat hosszútávon senki nem tudja elviselni (én mondjuk rövidtávon sem :))
2010. márc. 14. 15:09
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Kűlsőre:Legyen lakása mercije vagy bömbije pár millió a bankszámlán havi min.500ezret fizető állása.

Belsőre:Hordjon sokat nyaralni hétvégente wellness hetente mozi étterem bulik.Havi szinten ajándékok(aranylánc aranykarkötő)és rendszeresen adjon nekem pénzt.

Szóval az ilyen pasikat szereti mindenki.

2010. márc. 14. 15:14
 17/29 anonim ***** válasza:
utolsó: kijött a frusztráció?
2010. márc. 14. 15:16
 18/29 anonim ***** válasza:
15:16. Na az ilyen nőket hívom én élősködő hisztis p*áknak akik utálnak bármit is arrébb rakni, büdös nekik minden, nem számít hogy a pasinak löttyedt a segge vagy hullik a haja legyen pénze, adjon meg neki mindent ami kell, ennyi, de vannak olyan pasik akiknek pont ilyen nő kell. Nekem nem kéne köszi :D
2010. márc. 14. 15:19
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem dehogy is.Csak leírtam a tökéletes férfit.Minden nő ezt keresi csak van aki rájön h neki úgyse lesz és lejjebb vesz az igényeiből.
2010. márc. 14. 15:20
 20/29 anonim ***** válasza:
15: 08: a nyálastól azért igen messze vagyok, egyesek szerint túlságosan is leszarom a nőket, másoknak meg sok vagyok. Minden nő más, na de ennyire... De rájöttem/kitapasztaltam minél jobban teszek rájuk, annál jobban jönnek. Csak mikor már érzek vmit irántuk, nehéz "tenni" rájuk...
2010. márc. 14. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!