Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az álompasid? Belső-kül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az álompasid? Belső-külső tulajdonságokat írjatok!

Figyelt kérdés

Nekem:

Belső:

*őszinte,kedves,segítőkész,vicces,megértő,gondoskodó,hűséges

*barna haj,szem, kicsit magasabb nálam, vékony, izmos(nem annyira fontos), ápolt, rövid hajú, borotvált(hónalj, arc, intim helyen), igényes

Szerencsére a párom ilyen, kivétel 1-2 tulajdonság:)Pl: néha rá kell szólnom hogy minden nap fürödjön,meg az öltözködése nem igazán tetszik. Belsőleg meg az őszinteségben voltak apróbb problémák:)

19L

2010. márc. 14. 14:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15:23: Nem azt mondtam , hogy ezzel nyálas lennél, csak ez is kell. Csak azt tudom, mondani, hogy keress tovább, mert ha sosem találsz ilyen nőt akire vágysz , akkor ezeket a jó tulajdonságaidat , érzéseidet kiölik belőled a csalódások. Sajnos nem lehet belelátni a nők fejébe pedig jó lenne néha.....
2010. márc. 14. 15:31
 22/29 anonim ***** válasza:
"Sajnos nem lehet belelátni a nők fejébe pedig jó lenne néha....." nem biztos, hogy jó lenne az nektek...mélységes mély a női lélek kútja, elszédül, aki belenéz :)
2010. márc. 14. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:
15:23: már rég ki kellett volna, h öljék, de valamiért elég kitartónak bizonyulnak. Nem lehet engem olyan könnyen elintézni, nem abból a a fából faragtak.:)
2010. márc. 14. 15:33
 24/29 anonim ***** válasza:
15:32: a nők egyszerűek alapjában véve, az alapséma ugyanaz mindnél, szerintem kis emberismerettel könnyen lekövethető.
2010. márc. 14. 15:34
 25/29 anonim ***** válasza:

15:34, bizonyos kor alatt igen :) az én férjem 5 év házasság után nemrég látott engem először hogy viselkedek az olyanokkal, akik keresztbe tettek nekem. hogy mi történik velük...komolyan meglepődött...azt mondta nem tudta, mi rejtőzik bennem a ténsasszony és a csinilány kombinált felszíne mögött...pedig katonatiszt volt, ott is ment egymás kicsinálása magas szinten, szóval látott már pár dolgot. a nők alapból nem gonoszak, viszont SOKKAL kegyetlenebbek mint egy férfi valaha is tudna lenni.

28/N

2010. márc. 14. 15:37
 26/29 anonim ***** válasza:

külsöségek: nagyon rövid a haja vagy kopasz, barna szemű, lehet izmos de nem annyira, hogy ne tudjam átölelni, és legyen valamivel magasabbnálam, és ne legyen nagyon vékony...

belső: udvarias, szereti a gyerekeket, vicces, segítőkész, aztán nem jó ha túl komoly, de ha túl jó pofa az sem

2010. márc. 14. 15:38
 27/29 anonim ***** válasza:
meg kedves, okosabb mint én (az hogy helyes legyen az meg nem nagyon érdekel) :)
2010. márc. 14. 15:38
 28/29 anonim ***** válasza:
15:37: hát nem tudom, nekem volt "szerencsém" 27 éveshez is.
2010. márc. 14. 15:47
 29/29 anonim ***** válasza:
nem létezik, mert senki nem felelne meg a kritériumoknak... ilyennincs
2010. márc. 14. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!