Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Láttatok ti...

Férfitársaim! Láttatok ti valaha már boldog férjet? - aki tényleg boldog, akinek a biológiai programjában ugyanúgy segít a felesége, mint ahogyan a nők elvárják a segítséget a férfiaktól, a saját programjuk teljesítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
75%
Nincs igazad utolsó. Szinte kivétel nélkül kulturált, intelligens véleményt nyilvánított mindenki. Az meg a dolog természetéhez tartozik, hogy némelyek érzelmileg fűtött válasszal szolgáltak.
2010. júl. 15. 18:12
 112/121 A kérdező kommentje:
Hát amiből itt kevés volt, az pont a kulturált vélemény.
2010. aug. 25. 19:56
 113/121 anonim ***** válasza:
28%

Értettem, amit írtál, vagy inkább ráéreztem, és lehet, hogy sokaknak meglepő: kb. ilyen társat képzeltem el gyerekkoromban. Ahogy minden olyan ember mögött, aki valamire vitte, erős nő áll. (A siker elég nagy része az övé, csak a férfit meghagyja ennek hitében.) Aztán nagyobb lettem, elkezdtem ismerkedni a fiúkkal, és a kapcsolataimban azt vettem észre, hogy ilyen férfi, aki ezt megérdemelné, aki ezt lehetővé tenné, nem létezik... Végül 30 évesen megalkudtam a férjemmel, talán nem kellett volna... Persze biztos van, csak elenyésző százalékban, és nem találkoztam vele.

Javaslom, olvasd el a Beszélgetések Istennel könyvet, Neale Donald Walsch (egy férfi!!) vélekedése, hogy ebben az értelemben bizony a nők "jobbak", amiről Te írsz.

A hsz-omat kedves Kérdező, előbbre vivő, megfontolandó véleménynek szántam.

2010. aug. 25. 20:13
 114/121 anonim ***** válasza:
58%
Készítsünk statisztikát! Mely válaszok voltak alpáriak, közönségesek, kultúrálatlanok? (Csak nem azok, amelyek nem értettek egyet veled?!)
2010. aug. 25. 20:22
 115/121 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem kultúrált, az nem jelenti feltétlenül a másik végletet, pl. azt, hogy alpári. Nem csak két doboz létezik, legalábbis nálam. Szóval nincsen kedvem statisztikázni.
2010. aug. 25. 20:45
 116/121 anonim ***** válasza:
72%
ha nem hímsoviniszta és alapjáraton felesleges kérdést tettél volna fel lehet h 'más' válaszokat kapsz
2010. aug. 25. 23:03
 117/121 anonim ***** válasza:
72%

Aha, a "kulturált"-nak van valamiféle 'köztes' ellentéte is. Nem is érdemes statisztikázni, a zárójel a végeredmény.

Tenyérbemászó modorú, öntelt, beképzelt fickó lehetsz. Áááá, minek válaszolgatok, annyira irritáló vagy, uramatyám, milyen lehetsz a valóságban... Mondd, szereted te magadat?

2010. aug. 26. 08:26
 118/121 anonim ***** válasza:
100%
Don't feed the troll.
2010. aug. 26. 09:46
 119/121 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek egy egész biztosan boldog férfit, akinek a programjaiban (a biológiaiban is) pont annyira segít a felesége, amennyire neki pont megfelel. Ez egész biztos! (Ő egy természetgyógyász, ezen belül sok mindennel foglalkozik.) Kb. 25 éve élnek így, 2 gyerekük van. Annyiban más a programja, hogy bár ő is foglalkozik extrém sportokkal (is), és még extrémebb dolgokkal is (tűzön járás...stb, főleg spirituális dolgokkal kapcs. extrém dolgok), ám ezt úgy teszi, hogy ötvözi a felesége, családja programjaival. Amikor arra volt szükség, hogy a gyerekekkel legyen, akkor azt tette első helyre, és annyi időt szánt a személyes szabadidős tevékenységének a család mellett, amennyit a felesége. Ez így korrekt.

Aki családot akar, párkapcsolatot, annak tenni is kell a párkapcsolatért, családért, és ez a személyes célok mellett van, és ha mindenre nem jut idő közben, akkor jól kell dönteni, hogy melyikről mondunk le ideiglenesen. Mert ha a párkapcsolatról, akkor az megszűnik, mint PÁRkapcsolat, onnantól nincs (csak papíron még egy ideig) feleség, ezért érdemesebb ideiglenesen a személyes célokat háttérbe tenni, szerintem.

Na, ilyesmi férjet képzeltem el magamnak, akivel ez jól összehozható. Szerintem a Téged vádoló válaszadók ezt el sem tudják képzelni, hogy ez így is mehet, és a válaszaidból nekem sem tűnt ki, hogy így gondolod-e vagy úgy, mint az általunk megismert többség.

Ezt a többséget az előttem írók jól bemutatták, párat a személyes életemből: egyikük szoli, edzőterem, strandok, kávézók...stb, így tengette életét. Elvárja az anyját helyettesítő, életét ellátó és kiszolgáló nőt, aki egy személyben még ugyanúgy ad is magára (szintén szoli, testedzés...stb), tip-top néz ki, pedig ez időben nem megvalósítható, kivéve, ha olyan életet biztosít neki, mint a sztároké, de azt meg nem tudja. Másik: kevésbé igényes a külsőségekre, és a feleség otthon a gyerekekkel - ő dolgozik felállás mellett a hétköznapi, létminimumon élést biztosítja, szüleivel lakva. A probléma itt: a várostól 60 km-re (mert csak abban az egy faluban), nincs kozmetika, boltok, még a csatorna sincs bevezetve, és még a jogsi megszerzését is ellenezte egy nőnek, ugyanakkor mégis problémát jelentett neki, ha szőrös a lábam?? Szerettem volna tovább lépni, többet elérni, saját házat, egy kis falunál több lehetőséget - de ez nem volt benne a programjában. Hát ilyen férfiak mozogtak körülöttem, és a többiek panaszáradatából úgy tűnik, körülöttük is, kivéve az említett természetgyógyászt, akiből több is lehetne (hasonló hozzáállású)...:)... ezért ezek a véleménynek.

12.old.2.válaszoló, nőtársad

2010. aug. 26. 11:47
 120/121 anonim ***** válasza:
38%

Az igaz, hogy a férfiak változnak, DE NEM A NŐK MIATT. Manapság a férfiak, nem nőiesednek, hanem elkorcsosultak!

Egy pár példa erre:

- nem udvarolnak, hanem a nők szedik fel őket

-férfi létükre here módjára élnek, NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET SEMMIÉRT!

-egy átlag férfi csak a nőn tudja kiélni a "nagyságát" ahelyett, hogy igazi férefi módjára a nőt és családja mellett kiállna és védelmezné őket! És ezt a nők is igényelnék!

-egy igazi férfi kiáll a családja mellett, felelősséget vállal értük, és nem kicsapongó.

-nem tud irányítani, a dolgokat kézben tartani, a család válláról a terheket levenni

-lusták, linkek és igazságtalanok, egoisták

-nem tudnak fizikai munkát végezni, ami egy férfi dolga lenne (ahelyett egy irodában ücsörögnek, mint a nők).

A férfi biológiai programja:

-családalapítás, boldog család összehozása, megtartása.

- a létfenntartás megalapozása, hogy az utódokat felnevelhesse.

Más nincs. És ugyanez a nőnek is, főképp a gyerekek nevelése, tanítása és gondoskodás.

2010. aug. 26. 13:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!