Apám maffiózó. Mit tennétek a helyemben?
Végrehajtó irodája, és biztonsági cége van. Rengeteg pénze, de rengeteg haragosa is van, emiatt minden nap kopasz, kigyúrt állatok kíséretében vagyok kénytelen suliba menni. Az suliban nem is mertek hozzámszólni, több helyről visszahallottam, hogy 'féltek' tőlem. Ballagásra kaptam egy bmw-t, most úgy néznek rám a városba... nem is irigység talán, hanem inkább utálat... Én próbálok teljesen máshogy élni, mint az apám, jól tanulni, és majd becsületesen dolgozni... Nem akarok a cégénél dolgozni 0 végzettséggel, nem akarom, hogy eltartson. Csajok terén sincs nagy sikerem, igaz hogy nagyon szép barátnőim voltak, de mind csak a pénzemért, és az összes ilyen tipikus üresfejű liba volt.... Ti mit tennétek a helyemben? Mindenem megvan, de mégis úgy érzem, hogy semmim sincs...
18/F
Hát nem értem a sok hülyét, aki írogatja, h kamu kamu. Szerintem tök hihető, korrekt válaszokat ad. Meg alapból mi oka lenne rá... gondolom a sok beteg magából indul ki :D a maffiózó megnevezés attól függetlenül, h nem teljesen igaz, tök korrekt, mert gondolom az egész város, meg ismerősök is úgy nevezik apád, h nah a naggggy maffiózó - függetlenül attól mit is hogyan csinál. :D
Szóval tényleg elég érdekes helyzetben vagy, de sztem még így is a többség a te helyedben lenne inkább. XD
Tanulj zsernyáknak, majd legyél korrupt, hagyd tisztán az utat apádék előtt XDD Nah jó nem, ha legálisak, pláne sok értelme nem lenne.
Szerintem előbb-utóbb megbékél vele más választása nem lesz, és pár év múlva ha összejönnek a terveid, titkon tuti büszke lesz rád, h egyedül is megállod a helyed, nélküle.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:04 -ra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!