Mit mondhatott neki az apám? 17/L
Figyelt kérdés
Pénteken nálunk volt a barátom, egy kis időre kettesben maradt apával mert el kellett mennem anyának segíteni.
Miután visszajöttem olyan furcsán viselkedik velem a barátom azóta, kicsit távolságtartó, lerázott ,hogy késő van és haza kell mennie, búcsúzáskor nem megcsókolt hanem az arcomra adott puszit.
2011. okt. 9. 19:54
1/20 anonim válasza:
Azt, hogy ha megmer rontani téged, akkor kinyírja.
3/20 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk hogy mit mondott a pasidnak? :O Nem vagyunk mi jósok...
4/20 anonim válasza:
Kérdezd meg apukádat. Bizonyára megmondta neki, h ha bánatot okoz neked, akko kitépi a szívét v vmi ilyesmi.
6/20 A kérdező kommentje:
"Kérdezd meg apukádat. Bizonyára megmondta neki, h ha bánatot okoz neked, akko kitépi a szívét v vmi ilyesmi."
Kérdeztem, de csak annyit mondott ,hogy "beszélgettünk egy kicsit".
2011. okt. 9. 19:58
7/20 yuda válasza:
Nyílván valami távolságtartásra intette irányodba.
Feltehetőleg szóba került, hogy no szex, vagy vigyázz, nehogy teherbe ejtsd a lányomat, szép jövőt szeretnék neki, fősuli,..stb.....hasonlók...
9/20 anonim válasza:
Vigyázzon rád, szeressen, ha megbánt téged akkor vele kell elszámolnia ;)
10/20 anonim válasza:
Ezekszerint a pasid megijedt alaposan, ha màr igy köszönt el tõled.Kérdezd meg tõle. Viszont jót kuncogtam most ezen a történeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!